0

-20% на всі товари для поливу

-20% на все товары для полива

Система поливу дуже важлива для будь-якої садової, дачної чи присадибної ділянки, адже від цього залежить здоров'я рослин та майбутній урожай. У нас широкий асортимент товару для поливу, що дуже зручно та вигідно, адже весь необхідний інвентар ви можете купити в одному місці, заощаджуючи при цьому свій час та кошти.

З 5 по 18 серпня 2022 року діє знижка 20% на весь інвентар для поливу

Для різних садових культур можна підібрати оптимальний спосіб поливу:

  • Дощування - один із найпростіших і найпопулярніших способів, який імітує природні опади. Вода потрапляє на листя та стебла, на відкриті ділянки ґрунту. Може застосовуватись для садових ділянок, грядок, газонів, паркових зон. Метод створює сприятливий мікроклімат для оптимального зростання всіх садових культур. Для цього методу необхідний шланг та розпилювач.

  • Краплинний полив – метод, який ідеально підходить для саду та городу. Він дуже простий і економить час будь-якого садівника, діє за допомогою системи труб, якими вода доставляється безперервно, порційно, безпосередньо під корінь кожної рослини. Для цього методу необхідна крапельна стрічка, з'єднувачі, конектори та адаптери.

  • Автоматичне розпилення води особливо ідеально використовується для поливу газону. Для цього будуть потрібні шланги для наземної або підземної подачі води, з'єднувачі-конектори та спеціальні насадки-розпилювачі.

При поливі потрібно враховувати і потреби садових культур, адже від цього залежить здоров'я рослин і майбутній урожай:

  • Для перцю, картоплі, баклажанів, томатів використовується крапельний полив, оскільки дощування може призвести до грибкових захворювань.

  • Огірки, морква, буряк люблять дощування.

  • Квіти, дерева та кущі потрібно поливати під корінь.

  • Для газону ідеальним є автоматичне розпилення води.


Весь необхідний інвентар для якісного поливу можна переглянути ТУТ


05.08.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.