0

-20% на зелені та пряні культури

-20% на зеленые и пряные культуры

Жоден город не буває без свіжої соковитої зелені! Навіть у тих людей, хто не має ділянки, намагаються виростити пряні культури на балконі або підвіконні. І їх можна зрозуміти, адже це не тільки смачно та корисно, а й захоплююче заняття. Адже вирощене своїми руками — найсмачніше та екологічно чисте.

З 16 по 22 червня діє знижка -20% на насіння зелених та пряних культур

Всі ми знаємо, що зелень не лише смачна, а й дуже корисна! Але які цілющі властивості мають ці культури зараз розберемо.

  • Петрушка. Містить вітаміни В1, В3, К, РР, аскорбінову кислоту, селен, калій, кальцій, каротин, фолієву кислоту, магній, залізо, інулін, глікозиди та ефірну олію. Вона має протизапальні та сечогінні властивості. Петрушка здатна зміцнювати ясна, покращувати апетит, прискорювати метаболізм, виводити солі з організму. Вона допомагає заліковувати рани, забиття, знімає свербіж шкіри при укусах комах. Ця зелень допоможе зміцнити імунну систему, покращити здоров'я кісток та очей, та допомагає боротися зі шкідливими бактеріями. Застосовується вона і в косметології, адже вона є найкращим засобом від пігментації шкіри, захищає її від ультрафіолетових променів, прибирає роздратування та почервоніння. Цікавий факт: У 100 г петрушки вітаміну С міститься стільки ж, скільки у двох лимонах!

  • Салат. Це один із самих низькокалорійних, але дуже корисних продуктів. У своєму складі містить вітаміни С, РР, Е, В1, В2, В6, В9, К, Н, холін, бета-каротин, калій, магній, хлор, кальцій, сірка, фосфор, цинк, селен, залізо, вуглеводи, зола , цукор, азотисті речовини, жири, вода, крохмаль, білки, харчові волокна. Він здатний нормалізувати кров'яний тиск і поліпшити сон, знижувати рівень холестерину в крові, перешкоджає розвитку атеросклерозу, гіпертонії, ожиріння. Вживання кількох листочків салату може позбавити печії. Листя салату також використовують і в косметології, адже він запобігає старінню шкіри, знімає лущення та роздратування, а також повертає пружність шкіри та захищає її від ультрафіолетового випромінювання.

  • Пряні культури не тільки мають чудовий смак, але й благотворно впливають на здоров'я саду, адже вони здатні залучати корисних комах, і відганяти шкідливих. У нашому інтернет-магазині «Світ рослин» є великий вибір пряних трав, які зроблять Ваші страви та напої неперевершеними.


Кожна зелена культура містить комплекс вітамінів та мінералів, які необхідні для імунної системи людини та її гарного самопочуття. Тому вирощуйте зелень, насолоджуйтесь смачними стравами та будьте здорові!

zelen1.jpg


    Акція діє з 16 до 22 червня 2022 року.


16.06.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.