0

-50% на товари для газону!

З 6.10 по 12.10 діє ВЕЛИКА знижка до -50% на товари для газону

  • Газонна трава дрібного фасування -50% Суміш газонних трав високої якості, які допоможуть створити газон мрії!

  • Добрива для газону -15% Одним з правил догляду за газоном є регулярна і своєчасна підгодівля, яка покращує ріст трави, її стійкість до несприятливих погодних умов і хвороб, робить трав'яний покрив яскравішим, густішим і приємнішим, а також готує газон до наближаючої зими.

  • Протруйник Максим -20% Це високоефективний протруювач, який забезпечує тривалий захист від широкого спектру захворювань.

  • Фунгіцид Хорус -20% Це один з найпотужніших фунгіцидів проникливо-системної дії, який ефективно діє навіть при низьких температурах. Застосовується в боротьбі з широким спектром захворювань.

  • Інструменти для газону -20% Для догляду за газоном потрібен ще й спеціалізований високоякісний інструмент. В інтернет-магазині «Світ рослин» величезний вибір доглядового інструменту для газону, це і аератори, які не тільки покращують доступ кисню і поживних речовин до ґрунту, але і очищають поверхню від сміття, листя і моху; ножиці і ножі для трави, які зроблять газон доглянутим і ідеальним; сандалі-розпушувачі, які забезпечують хороший повітрообмін для коренів і тим самим стимулює зростання трави та ін.


06.10.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.