0

Акція! -20% на всі добрива!

Акция! -20% на все удобрения!

Акція! -20% на ВСІ добрива, тільки до 12.02.2020!

Чи любите Ви ласувати смачненьким? Не відкриємо таємницю, сказавши, що рослинки час від часу, також вимагають поживних підгодівель! Як нам необхідна їжа для життя та продуктивної роботи, так і рослинам потрібні якісні підгодівлі для гарного вигляду та щедрого врожаю!

Кожна культура має свої уподобання, тому і добрива в нашому магазині можна підібрати для конкретної рослинки або ж обрати комплексні універсальні добрива для підгодівлі овочевих, плодових чи квітучих культур.

Підготуйтеся заздалегідь до нового сезону - і тоді ваші рослини будуть красивими, здоровими і щедрими, а бюджет багатішим на 20%!

  • Стимулятори росту від 3,60 грн - насіння, плодові, цибулинні і троянди будуть значно краще проростати і вкорінюватися, якщо їх поддобрити стимуляторами росту і коренеутворення. Уже на перших етапах життя рослини отримають щеплення від захворювань і живильну підтримку при посадці;
  • Добрива для газону та хвої від 29.60 грн - потрібно відновити газон після зимового періоду, прискорити зростання або поліпшити колір вічнозелених хвойних кущів і дерев, не відкладайте покупку на потім, вибирайте добрива прямо зараз зі знижкою -20%!;
  • Добрива для саду и городу від 5.60 грн - більше 100 видів комплексних добрив для підгодівлі розсади, овочевих культур, квіточок і ягідок в будь-який час року!
  • Добрива для кімнатних рослин від 7.84 грн - гарний час, щоб провести боротьбу з весняним авітамінозом кімнатних рослин і заощадити на 20% бюджету!;
  • *Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті з перекресленими цінами. Акція діє в інтернет-магазині svitroslyn.ua і роздрібної мережі магазинів Світ Рослин до 12.02.2020 р або до закінчення товарних запасів. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період (покупцеві нараховується знижка більша розміром). Акції в інтернет-магазині можуть відрізнятися від акційних пропозицій в роздрібній мережі.

     
    До закінчення акції залишилося:



07.02.2020

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.