0

Акція! -25% на популярні групи цибулькових квітів

Акция! -25% на популярные группы луковичных цветов

Знижки -25% на цибулькові квіти. Обрані сорти від 3 грн - встигніть купити улюблений сорт за вигідною ціною!

Осінь зовсім близько, а ще потрібно стільки встигнути любителям квіткової справи. Вибрати квіти, купити, посадити і все це зробити вчасно, щоб по весні вже насолоджуватися барвистою, квітучою і запашною клумбою!

Цибулькові квіти одними з перших порадують цвітінням своїх володарів. Купуйте їх саме зараз і економте -25% від вартості.

Найкрасивіші квіти за найвигіднішими цінами:


  • Пишні гіацинти, які п'янять медовим ароматом. Невисокі квіти, багатої кольорової палітри прикрасять собою будь-яку клумбу, доріжки і фасади будинків. Дуже красиво виглядають контрастні поєднання великих груп гіацинтів з тюльпанами, мускарі і нарцисами в рабатках.
  • Яскраві іриси, квітки незвичайної форми і оригінального забарвлення, які ніби весело підморгують, піднімаючи настрій всім, хто заними споглядає. Високі і мініатюрні, пишні та ніжно-тендітні квіти відмінно виглядають як в одиночних посадках, так і на тлі інших рослин в змішаних композиціях.
  • Граційні нарциси – давно звичні і нові, незвичайних форм сорти здивують вас в цьому сезоні. Ці пишно-квітучі і невибагливі квіти прикрасять своєю появою будь-яку клумбу, а як ефектно виглядатимуть яскраво-жовті нарциси на тлі мускарі насичено-синіх відтінків.
  • Неординарні колхікуми – одні з небагатьох представників цибулькових, які порадують садівників осіннім цвітінням. Сірими осінніми днями саме ця яскрава квітка додасть барвистого і веселого настрою вашому саду, прикрасить доріжки, клумби, бордюри і альпійські гірки.
  • Витончені фрезії, махрові і напівмахрові квітучі красуні здатні прикрасити собою не тільки клумби, але і довго зберігають свіжість в букетах. Ароматні квіти додадуть парадного вигляду газонам і альпінаріям, а посаджені в горщики, вони привнесуть аристократизму верандам, альтанкам і літнім терасам.
Цибулини квітів купити
Цибулини квітів купити
Цибулини квітів купити

Хочете жити красиво? Навіщо відкладати на потім, почніть прикрашати своє життя прямо зараз, це ж зовсім недорого і дуже легко за допомогою цибулькових квітів з нашого асортименту.

У чому переваги покупки цибулькових квітів:

🌷 якісний посадковий матеріал з кращих розплідників Голландії;

🌷 невибагливість у догляді;

🌷 ранні терміни цвітіння;

🌷 безліч видів і сортів, які ефектно доповнюють один одного;

🌷 наявність спеціальних кошиків для зручної посадки і вирощування цибулин.

Цибулини квітів купити
Цибулини квітів купити
Цибулини квітів купити
25.07.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.