0

Акція! -30% на саджанці чайно-гібридних та плетистих троянд

Акция! -30% на саженцы чайно-гибридных и плетистых роз

Весна – час здійснювати заповітні квіткові мрії!

Лише в період з 24.02.2020 до 10.03.2020 купити саджанці троянд чайно-гібридних та плетистих сотрів можна зі знижкою -30%!!

Зустрічаймо весну разом з трояндовою красою та вигідною економією!

  • Більше 100 сортів плетистих та чайно-гібридних красунь, різноманітного забарвлення бутонів, форми та висоти кущів для прикраси будь-якого саду;
  • Оформивши замовлення просто зараз, ви бронюєте за собою улюблені сорти троянд з 30-відстковою знижкою;
  • Відправка сезонних товарів очікується з 20 березня, а отже ви одним із перших отримаєте своє замовлення якраз до моменту посадки!

  • Давно мріяли про розкішний трояндовий сад, уявляли, як на клумбі пишатимуться великі витончені бутони ідеальної форми? Чи можливо малювали обриси майбутнього казкового саду, обвитого чіпкими пагонами трояндових пишноцвітів. Саме час втілювати трояндові мрії в життя, щоб вже цього літа насолоджуватися їх реалізацією!

*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті з перекресленими цінами. Акція діє в інтернет-магазині svitroslyn.ua до 10.03.2020 р, або до закінчення товарних запасів. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період (покупцеві нараховується знижка більша розміром).

 
До закінчення акції залишилося:



24.02.2020

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.