0

Акція! До -20% на корисні товари!

Акция! До -20% на полезные товары!

Краща ціна на необхідні товари. Знижки до -20% тільки з 10 до 23 лютого 2020 р:

Шукайте товари з перекресленими цінами!

Сидераты купить

Насіння петунії та сурфінії - лютий - час сіяти петунії, щоб якомога раніше насолоджуватися їх пишним цвітінням! Купуйте її насіння прямо зараз зі знижкою -20%, протягом декількох днів вони будуть Вам доставлені поштою і зможете приступити до посіву!

Препараты для компостирования купить

Насіння овочів Ledo Agro - раніше посієш - раніше скуштуєш. Такий принцип діє для всіх овочів, насіння яких вже прямо просяться застрибнути в землю. Купуйте якісне насіння овочів Ledo Agro зі знижкою -15% і зробіть старт розсадного сезону вигідним.

Протравители купить

Добриво ROST Концентрат - підготуйтесь до весняного сезону завчасно, купуйте мінеральне добриво з комплексом всіх необхідних елементів для харчування і стимулювання росту всіх рослинзі знижкою -15%.

Вазоны для цветов купить

Секатор VERANO - cезон весняних "садових стрижок" вже зовсім близько! Час придбати якісний інструмент, який зробить весняні обрізки максимально комфортними!

 
До закінчення акції залишилося:


*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті. Акція діє з 10.02.20 до 23.02.20г, або до закінчення товарних запасів у всіх магазинах мережі Агроцентр «Світ Рослин» та інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період і зі знижкою дисконтних карт.

11.02.2020

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.