0

Акція! До -30% на актуальні товари!

Акция! До -30% на актуальные товары!

Краща ціна на необхідні товари. Знижки до -30% тільки до 08 березня 2020 р:

Шукайте товари з перекресленими цінами!

Міцелій грибів купити

Міцелий грибів для всіх любителів ароматних лісових ласощів. Чому слід купити міцелій грибів в нашому інтернет-магазині?

  • у нас ви можете вибрати улюблений грибочок серед десятків сортів;
  • тільки ви будете впливати на умови вирощування грибів, і зможете виростити ідеальний, екологічно чистий урожай;
  • економія часу і зусиль. Посіявши міцелій грибів на ділянці, ви звільняєте себе від далеких, утомливих походів в ліс і покупок лісових ласощі в ненадійних точках;
  • економія грошей. Купіть грибницю зараз зі знижкою -30% і не переплачуйте при покупках свіжих грибів в супермаркетах.
Субстрат для розсади купити

Ґрунтосуміш Світ Рослин 10 л - виростити здорову розсаду можна тільки в здоровому ґрунті. Але як не заразити насіння хворобами, які зимують в ґрунті і одночасно заощадити на купівлі якісних субстатів? Замовляйте ґрунтосуміш для розсади прямо зараз і економте 25% від вартості!

Агроволокно купити

Агроволокно - незамінний весняний помічник в захисті рослин від холодів, перепадів температур та шкідників. Купити агроволокно можна як для укриття рослин безпосередньо на ґрунті, так і для створення парничків і укриття тимчасових конструкцій. Після виконання своїх функцій легкий, дихаючий матеріал можна відкласти до наступного використання. Він прослужить вам ще довгий час, а зараз його можна купити зі знижкою -15%.

Насіння купити

Насіння ТЦ Садиба центр - якісне насіння овочів та квітів, яке потішить великим урожаєм і яскравим цвітінням! Такі маленькі, але такі щедрі насінинки хочуть скоріше проклюнуться, і тільки ви можете їм в цьому допомогти!

 
До закінчення акції залишилося:


*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті. Акція діє з 25.02.20 до 08.03.20р, або до закінчення товарних запасів у всіх магазинах мережі Агроцентр «Світ Рослин» та інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період і зі знижкою дисконтних карт.

26.02.2020

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.