0

Акція до дня тварин! -15% на корм для собак та котів

Акция ко Дню животных! -15% на корм для кошек и собак

Акція до Всесвітнього Дня тварин! Економте15% при покупці корму для котів та собак! Поспішайте акція діє до 17.10.2019*!

Мудреці кажуть: Коли питаєш у кота, що для нього важливіше, любов чи їжа, він мовчить. Бо їсть.**

(**але це не точно)

Для домашніх улюбленців кращий прояв вашої любові – постійна наявність чогось ситного та смачненького в мисочці. Коли прокидаєшся о п’ятій ранку від тупотіння пухнастих лап на обличчі, здається, починаєш розуміти котячу мову, де кожне «няв» перекладається як «їсти!».

А яка мотивація найкраща для виховання цуциків? Звичайно, ж ласка та любов хазяїна. Але ж для вологих носиків любов – це ї є синтез чухання за вушком та поїдання смачнющих ласощів.

А що найбільше любить ваш пухнастик? Вологий чи сухий корм? У нас є і той, і інший. Та ще й зі знижкою 15%!

Корм «на кожен день» - це обовязковий стратегічний запас. Але до нього треба додати різноманіття у вигляді «цукерочок» для чотирилапих: усіляких м’ясних паличок та запашних консерв із різними смаками.

І про іншу свійську худобу попіклуйтеся: запастися насінням кормових та сидератних культур зараз дуже вигідно!

До Всесвітнього Дня тварин – знижки -15% на весь корм для собак та котів, а також – на сидерати та кормові культури!

 
До закінчення акції залишилося:



*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті з перекресленими цінами. Акція діє до 17.10.2019 р або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період (покупцеві нараховується знижка більша розміром). Акції в інтернет-магазині можуть відрізнятися від акційних пропозицій в роздрібній мережі.


04.10.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.