0

Акція Краща ціна. Знижка до -20% тільки на актуальні товари!

Акция Краща ціна. Скидки до -20% только на актуальные товары!

В цій акції лише актуальні товари для даного сезону.

Досить бігати магазинами, у нас все необхідне зі знижками до -20% і доставка в ваше місто!

Парник купити

Парник "Світ Рослин" 4, 8 м - зручні, практичні та надійні парники з якісного агроволокна щільністю 50 м/г2, захистять розсаду при нічних заморозках до -10 ° С.

Отримання раннього та щедрого урожаю просто неможливо без використання парника чи інших укривних матеріалів. Навіщо ж ускладнювати собі життя, шукати старі вікна, скло чи забирати у родичів залишки старої плівки! Просто візьміть парничок із неймовірно легкого, дихаючого агроволокна і простим рухом руки перетворіть його в теплицю з ідеальними умовами для росту молодої розсади.

У парнику підростаючі рослинки будуть отримувати достатню кількість світла, повітря, та водночас вологи. Але будуть захищеними від нічних заморозків, ламких вітрів та інших несприятливих погодних умов. Виконавши свою місію, парник буде стояти в коморі чи на дачі, чекаючи нагоди, щоб надати притулок та виростити нове покоління щедрих овочів!

Райграс купити

Райграс - універсальна трава, яка може вирощуватися як газонна, так і як кормова культура. Одна з найбільш невибагливих трав, стійка до витоптування, здатна достатньо швидко створити густий смарагдовий килим газону. Першими росточками ви будете насолоджуватися вже через 7-10 днів. На одному місці райграс буде рости протягом 5 років, а зараз ви можете його купити зі знижкою -20%! Хутчіш закуповуйтесь, адже рання весна – це найкращий час для посіву цієї травички!

Ємності для розсади купити

Ємності для розсади - коли ж як не зараз купувати ємності для розсади. А ви помічали, що чим ближче сезон розсади, тим більшими стають ціни на всі необхідні матеріали для її вирощування?

Ми ж пішли іншим шляхом. Тож досить бігати магазинами, шукаючи вигідніші пропозиції, купуйте вазони, піддони та касети в інтернет-магазині Світ Рослин просто зараз зі знижкою -15%!

Крапельний полив купити

Аксесуари для крапельного поливу - створіть системи з найбільш економним розходом води. Купуйте комплектуючі деталі зараз зі знижкою -15% та створюйте підходящий варіант для своєї ділянки.

 
До закінчення акції залишилося:


*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті. Акція діє з 11.03.20 до 24.03.20г, або до закінчення товарних запасів у всіх магазинах мережі Агроцентр «Світ Рослин» та інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період і зі знижкою дисконтних карт. Знижки на обрані позиції в інтернет магазині svitroslyn.ua. та мережі роздрібних магазинів «Світ Рослин» можуть відрізнятися.

11.03.2020

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.