0

Акція! Знижка до -35% на півонії, кали, хости, бегонії та аквілегії

Акция! Скидка до -35% на пионы, каллы, хосты, бегонии и аквилегии

Купити квіти для посадки варто вже зараз. Адже зима майже скінчилася – і скоро весняний сезон 2023 не залишить часу для вибору посадкового матеріалу.

Весна все ближче - знижок все більше!


Магазин «Світ Рослин» пропонує вам чудові знижки на цибулини та бульби квітів. Кращої ціни не знайти! З 13.02 по 20.02 до -35 % на півонії, кали, хости, бегонії, аквілегії. Поспішайте робити замовлення онлайн – це зручно та швидко!

Слідкуйте за календарем. Кожен тиждень – нова акція. Купуйте бульби та цибулини квітів дешево!


  1. Півонії – багаторічні невибагливі квіти, чиї тендітні пелюстки зачаровують. Якісні кореневища з магазину «Світ Рослин» дозволять вам легко виростити цю красу! Замовляйте за низькою ціною!


    pion_1.jpg
    pion_2.jpg
    pion_3.jpg


  2. Кали – екзотичні та ароматні. Чудовий вибір для веранди, балкону, кімнати. Або ж можна висадити кали біля дому – вийде розкішний сад!


    Kala_1.jpg
    Kala.jpg
    Kala_3.jpg


  3. Хости – добре почувають себе в тіні, наповнюючи простір стиглою зеленню та делікатними квітками-дзвіночками. Гарний вибір!


    Host_2.jpg
    Host_3.jpg
    Host_1.jpg
  4. Бегонії – квіти, які доречні усюди. Вони приголомшливо виглядають на клумбах, в рокаріях, в вазонах. На вулиці і в кімнаті – різноманітні бегонії прикрасять будь-який простір.


    beg_1.jpg
    beg_3.jpg
    beg.jpg


  5. Аквілегії – улюблені квіти багатьох садівників. Різноманіття сортів дозволяє вибрати той колір та форму, які подобаються саме вам. Спробуйте!


    akv.jpg
    akv_3.jpg
    akv_4.jpg



Купуйте бульби та цибулини квітів дешево!


*Акція до -35 % на півонії, кали, хости, бегонії, аквілегії діє з 13.02 до 20.02.2023 р. Акційні пропозиції в інтернет-магазині та роздрібній мережі можуть відрізнятись.


15.02.2023

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.