0

Акція! Знижки до -40% до Дня Вегетаріанства

Акция! Скидки до -40% ко Дню Вегетарианства
Корисніше овочів можуть бути тільки овочі, вирощені на власному городі; «вітамінніше» свіжої зелені - тільки мікрозелень. А для сімейного бюджету корисні знижки!
-40% - на насіння пряних і зелених культур. Ароматна зелень до столу, яку можна виростити у себе на підвіконні в будь-яку пору року. А чи не час нам запастися вітамінками до холодів? -25% на насіння мікрозелені. Одне з найбільш потрібних придбань на зиму. Екологічно чисте насіння, яке проростає в лічені дні і додаює бутербродам, салатам та закускам бомбічну порцію корисних речовин. Головне - не чекайте, поки зелень "переросте". Проклюнулися перші паростки? Ось в них якраз і міститься весь «концентрат» вітамін, макро- і мікроелементів. -25% на насіння овочів. Здавалося б, літо тільки недавно почалося, а вже й урожай зібраний, і теплі речі «розкопані» з шафи. Залишилося пару раз моргнути, як пора буде помідори і перці на розсаду садити. А там - і все інше на підході. Не відкладайте в довгу шухляду, купуйте насіння зараз, поки на них діють знижки! -15% на теплиці. Адже якщо сани готують влітку, то теплиці - восени. -20% на обрані позиції дріжджів для виноробства.

*Знижки поширюються на товари, представлені в асортименті з перекресленими цінами. Акція діє до 07.10.2019 р або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не підсумовується з іншими акціями, які діють в даний період. Знижки в інтернет-магазині можуть відрізнятися від акційних пропозицій в роздрібній мережі.

01.10.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.