0

Акція! До -20% садове взуття, вазони для розсади, добрива для кімнатних

Акция! До -20% садовая обувь, вазоны для рассады, удобрения для комнатных

Знижки до -20% на садове взуття, вазони для розсади та добрива для кімнатних рослин. Акція діє лише до 17.09.2019! Тож встигніть купити все необхідне за зниженими цінами!

  • -20% Вазони для розсади. Розсадний сезон не за горами, і щоб потім вам не довелося гарячково бігати по магазинах в пошуках вмістких та водночас компактних ємностей, пропонуємо придбати їх зараз за гарною ціною - всього від 1,84 грн. А зекономлений час та гроші витратіть на приємний відпочинок:);
  • - 15% Добрива для кімнатних рослин. Всі любителі хатнього квітника - не забуваємо, що зараз найсприятливіший час для підживлення кімнатних рослин. Підготуйте квіти до похмурих зимових днів з допомогою професійних добрив. Це допоможе рослинам не втратити своєї привабливості і протистояти хворобам та шкідникам. Тим більше, що зараз сприяє не лише час, а й знижена на 15% ціна;
  • - 15% Садове взуття. Щоб осінні роботи в саду були комфортними та безпечними обирайте практичне садове взуття. Гумові чоботи, щоб вберегти ноги від осінньої мокроти або легкі літні сабо "їсти" не попросять, натомість прослужать вам не один рік. Тож користуйтеся нагодою та шукайте свій розмір зі знижкою -15%.

Купити садове взуття
Купити вазони для розсади
Купити добрива для кымнатних рослин

 
До закінчення акції залишилося:




*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті з перекресленими цінами. Акція діє до 17.09.2019р. або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період. Покупцеві нараховується знижка більша за розміром.

11.09.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.