0

Акція! До -35% на гладіолуси, люпин, астильби та глоксинії

Акция ! До -35% на луковки гладиолусов, люпин, астильбу и глоксинии

Квіти завжди приносять радість і піднімають настрій, особливо після тривалої зими, тому щоб ви могли насолодитися цвітінням і ароматом улюблених сортів, ми підготували вигідну пропозицію. Знижка до -35 % дозволить вам заощадити та отримати якісний посадковий матеріал від найкращих постачальників.

З 20.02 по 27.02 можна вигідно купити гладіолуси, люпин, астильби, глоксинії.



astilba.jpg
Lupin.jpg
exinac.jpg
grandis_1.jpg
anemon.jpg

  • Гладіолуси – яскраві та пишні, вони виділяються на клумбі. Прикрасьте свій сад цими рослинами. В нашому магазині ви можете купити гладіолуси різних розмірів та кольорів – є шанс поекспериментувати!
  • Люпин – дуже гарні квіти, різноманіття кольорової гами яких заворожує. Але ці рослини мають ще й сидеративні та лікувальні властивості. Тож варто придбати їх для свого саду та городу.
  • Астильби – відрізняються «пухнастими» мальовничими суцвіттями. І якщо на вашій ділянці ще досі не ростуть такі ніжні і водночас величні квіти, то пора замовити їх прямо зараз!
  • Глоксинії – зазвичай їх розводять в якості кімнатних рослин. Квіти невисокі, щільні, м’ясисті. Різнобарв’я доступних кольорів дозволяє створити вдома яскравий та затишний куточок.
  • Ехінацея – витончена та вишукана рослина, яка відрізняються особливим шармом і елегантністю, прикрашатиме ваш сад своїми квітами до 60 днів. Вона матиме чудовий вигляд в групових посадках та в садах природного стилю.
  • Ліатрис – відрізняється естетичною строгістю форм. Його верхівку прикрашає витончена розетка суцвіть, що нагадує свічку, яка підчас цвітіння «загорається» вогниками білого, рожевого, пурпурового кольору. Ліатрис наповнить ваш сад тонким приємний аромат з нотками ванілі і свіжого сіна.
  • Тигридія – отримала свою назву завдяки барвистим плямам, які обрамлені однотонними пелюстками жовтого, рожевого або білого кольору. Форма екзотичних квіток нагадує яскравих метеликів.
  • Анемони – дивовижні рослини, в яких поєднуються ніжність, крихкість, елегантність і вишуканість. Ці тендітні квіти одними з перших дарують цвітіння землі.
  • Дицентра (розбите серце) – це екзотична декоративна рослина, яка цінується за незвичайну форму квіток, що за формою нагадують серце. А ажурне, перисторозсічене листя яскраво-зеленого кольору зберігає свою декоративність до самих заморозків.
  • Магазин «Світ Рослин» пропонує найкращу ціну!


    *Акція до -35 % на гладіолуси, люпин, астильби та глоксинії діє з 20.02 до 27.02.2023 р. Акційні пропозиції в інтернет-магазині та роздрібній мережі можуть відрізнятись.


    20.02.2023

    Повернення до списку

    Відгуків поки що немає


    Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.