0

Акція! До -35 % на англійські, паркові та ґрунтопокривні троянди

Акция! До -35 % на саженец английской, почвопокровной и парковой роз

Аристократичні ідеальні квіти, які нікого не залишать байдужим. Скористайтесь моментом, замовляйте саджанці троянд за низькою ціною - доповніть свої клумби новими сортами!

З 27.02 по 06.03.2023 – акція на  англійські, паркові та ґрунтопокривні троянди



rose -1.jpg
rose -2.jpg
rose -3.jpg

  • Англійські троянди – безперечні аристократки. Ідеальні пропорції, пишні квіти, хвилюючий аромат – ось за що так полюбляють «британок». Це класика, без якої не обійдеться жоден сад. Ми пропонуємо купити свіжі саджанці, які дозволять вам виростити справжні англійські троянди.
  • Паркові троянди – ідеальні для просторої ділянки. Кущі з масивними суцвіттями можуть досягати висоти 1,5 м. Вибирайте колір, який вам подобається, і насолоджуйтеся чарівністю свого саду.
  • Ґрунтопокривні троянди – швидко розростаються, устеляючи землю довгими дугоподібними стеблами і ніжними квітами. Виглядає неймовірно! До того ж уповільнюється розвиток бур’янів на ділянці. Саджанці ґрунтопокривних троянд – вибір тих, хто практичність цінує не менше, ніж красу.
  • Магазин «Світ Рослин» пропонує найкращу ціну!


    *Акція до -35 % на англійські, паркові та ґрунтопокривні троянди діє з 27.02 до 06.03.2023 р. Акційні пропозиції в інтернет-магазині та роздрібній мережі можуть відрізнятись.


    27.02.2023

    Повернення до списку

    Відгуків поки що немає


    Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.