0

Акція! Флокси, канни та лютики - знижка до -35%

Акция! Флокс, канна, лютики - скидка до -35%

Яскраві кольори та п'янкі аромати - це те, що допоможе створити атмосферу затишного і живого простору навколо дому. А щоб ви могли доповнити свій квітник новими сортами улюблених квітів, ми підготували вигідну пропозицію.

З 27.02 по 06.03 можна вигідно купити флокси, канни, лілії, жоржини та лютики



nov_1.jpg
nov_2.jpg
nov_6.jpg
nov_5.jpg
nov_4.jpg

  • Флокси – обов’язкові для клумби та саду! Невеликі квітки об’єднуються в складні суцвіття, а насиченість кольору заворожує. Навіть білі флокси здаються яскравими. Це те, що треба для створення затишного і живого простору навколо дому.
  • Канни – екзотичні квіти, що доступні кожному. Вони невибагливі і майже не хворіють. Незвичні пелюстки, темно-зелене листя з легким кольоровим відливом та вигідна ціна роблять канни актуальною покупкою цього сезону.
  • Лютики – невибагливі та дуже привабливі! Їх недаремно використовують у весільних букетах. Лютики (або ранункулюси) чудово виглядають у вазі, в горщику чи то на присадибній ділянці.
  • Лілії – розкішні квіти, які варто замовити поціновувачам вишуканості та елегантності. Атмосфера в саду зміниться повністю! Характерні атласні пелюстки та п’янкий аромат – ось за що так люблять лілії.
  • Жоржини – розфарбують квітник новими фарбами і тонами. У палітрі цієї квітки є всі відтінки, крім чорного і синього. Низькі і високі, прості і махрові жоржини квітнуть усе літо до самих заморозків. Невибагливі і легкі в догляді, вони прикрасять ваш квітник буйним і пишним цвітінням.
  • Магазин «Світ Рослин» пропонує найкращу ціну!


    *Акція до -35 % на флокси, канни, лютики, лілії та жоржини діє 27.02. до 06.03.2023 р. Акційні пропозиції в інтернет-магазині та роздрібній мережі можуть відрізнятись.


    27.02.2023

    Повернення до списку

    Відгуків поки що немає


    Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.