0

Акція! Родентицид Талон у подарунок!

Акция! Родентицид Талон в подарок

Родентицид Талон у подарунок при купівлі товарів ТМ Syngenta на суму від 100 грн

Щойно осінь зазирнула на поріг – як у хаті знову почало помічатися знайоме шуршання та пищання. Ми ж тільки-но зраділи сезонній відсутності надоїдливих комах, як до нас знову завітали непрохані гості: шкідливі гризуни. І якщо прямо зараз не дати їм ради, наслідки можуть бути жахливими. Миші та щури дуже швидко розмножуються: їхня популяція за лічені дні може сягати шалених розмірів та завдавати великих збитків:

  • Гризуни пошкоджують та знищують посадковий матеріал, стратегічні запаси зернових та провізії. Тим самим можуть завдати миттєвих та відстрочених збитків, зірвавши майбутній посівний сезон.

  • Розповсюджують небезпечні хвороби, які загрожують людям, тваринам та навколишньому середовищу. Найпоширеніша інфекція, яку поширюють гризуни – лептоспіроз. Це страшна хвороба з високим показником летальності. І найжахливіше, що зараження відбувається не тільки через укуси, а й контакти з сечею носія інфекції. Тобто якщо гризун контактував з продуктами чи посадковим матеріалом, може поширити патогенну флору на ці продукти.

Регулювання поширення гризунів та стримування їхнього розмноження в приватних та промислових господарствах – важливий захід задля уникнення епідемій та значних економічних збитків.

Та ми знаємо як швидко та ефективно зупинити щуряче нашестя.

Родентицид Талон усім, хто придбав продукцію ТМ Syngenta на суму від 100 грн!*

Цей препарат відрізняється високою ефективністю та надійністю. Бажаний результат досягається вже після першого використання.

Та на цьому подарунки не закінчуються. Серед усіх учасників акції ми розіграємо три ліхтарики. Трьох щасливчиків визначимо за допомогою сервісу Random по завершенню акції.**

Ми піклуємось, щоб всі наші клієнти користувалися виключно дієвими та перевіреним засобами. Адже використання сертифікованих родентицидів та засобів захисту рослин гарантує високу результативність.

Товари ТМ Syngenta – маст-хев кожного городника та садівника. Якісні товари для захисту рослин виготовлені за європейськими стандартами та інноваційними формулами. Їхня ефективність та безпечність перевірені часом та досвідом.

Купити засоби захисту рослин від Syngenta

*Під подарунком мається на увазі придбання Родентициду Талон гранули 100 г за 0,01 грн. Кількість акційного товару обмежена. Для отримання подарунку, необхідно покласти акційний товар до кошику під час оформлення замовлення.

**Акція діє з 06.10 до 20.10.2022 р. або до закінчення товарних запасів.


06.10.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.