0

Безкоштовна доставка

Бесплатная доставка

Чудова новина для тих, хто бажає зекономити!


БЕЗКОШТОВНО доставлятимуться майже всі замовлення, оформлені на сайті в період з 14 по 17 березня 2024 року. Умови прості:


Сезон дач, садів та городів наближається, тож скористайтеся цією можливістю. Купуйте одразу все, про що мріяли і що вам потрібно. Адже гарячий сезон не лишає часу на роздуми – вже зараз підростає на підвіконнях розсада, а коли почнуться теплиці, прополювання та пікірування, відволікатися на покупки зовсім не захочеться.


Спробуйте насіння нових культур.

Зробіть запаси улюблених засобів на весь сезон.

Розповідайте про безкоштовну доставку сусідам, родичам та друзям. І якщо вам потрібна лише одна упаковка насіння, зробіть замовлення від 500 грн гуртом – так всі зможуть отримати бажаний товар і зекономити.

У будь-які часи, навіть складні та невизначені, магазин «Світ Рослин» залишається з вами та підтримує українського споживача. І кожна акція, яку ми пропонуємо, – це наш спосіб сказати про те, як ми вас цінуємо. Будьте з нами – історія лише починається, а ми приготували для вас чимало цікавинок. Гарного дня та вдалих покупок!


Встигніть придбати товари для саду, городу та дому за супер-вигідними цінами!


** Акція діє з 14.03.2024 р. до 17.03.2024 р, або до закінчення товарних залишків. Акція НЕ поширюється на мінеральні добрива в мішках (вагою від 10 кг), насіння газонної трави та інші товари з каталога.


14.03.2024

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.