0

Більше 50 сортів винограду, знижка -20% на весь асортимент!

Более 50 сортов винограда, скидка -20% на весь ассортимент!

Небачена щедрість! Більше 50 сортів винограду зі знижкою -20%! Встигніть вигідно скупитися, щоб виноградом на довгі роки засадитися!

Хотіли б ви, щоб від палючої літньої сапеки вас завжди захищав галантний лицар? І щоб, за одним вашим бажанням він приносив вам соковиті солодощі? А в особливі святкові дні напував вас ароматним і терпким вином? Якщо так - то вам варто поселити на своїй ділянці кущ винограду! Цей незамінний помічник допоможе прикрасити ваш будинок, стіну чи огорожу, і просто засипати урожаєм соковитих смачних ягід, а як їх використати - це вже на ваш розсуд!

Як обрати найкращий сорт винограду, адже ця рослина стане вірним смачним супутником на довгі роки.

Саме зараз більше 50 сортів саджанців винограду в нашому каталозі зі знижкою -20%!

  • Безнасінні сорти - 10 сортів м’ясистого, солодкого і кисло-солодкого ароматного безнасінного винограду, насолоджуватися соковитим смаком якого ви можете безперешкодно, забувши про дрібні кісточки.
  • Винні сорти - 9 найпопулярніших в колі виноробів сортів синього, рожевого, зеленого і жовтого винограду для виготовлення сухих, напівсолодких, десертних вин. В нашому каталозі зібрані сорти винного винограду, які приносять стабільно високу урожайність та потішать вас вишуканими і благородними винами. Відчуйте себе справжнім знатним виноробом та господарем шикарної виноградної плантації.
  • Ультраранні сорти -14 сортів та гібридів найкращої селекції. Ці сорти зможуть вас потішити великими гронами соковитих ягід уже через 105 днів. Всі сорти характеризуються приємним і гармонічним смаком, більшість з них призначена для споживання свіжим, і володіють хорошою транспортабельністю, що дозволить вам стати справжнім виноградним бізнесменом.
  • Ранні сорти - тут зібрані сорти винограду, потішити урожаєм які зможуть уже через 110 днів. Використовувати ранні сорти можна як для свіжого споживання, так і для виготовлення вин.
  • Середньоранні сорти - виноград цих сортів може потішить своїх власників урожаєм уже з серпня і балувати соковитими великими ягідками ще в вересні. Для більшості цих сортів характерними являться сильнорослість, морозостійкість та стійкість до захворювань.
Купити саджанці винограду
Саджанці винограду купити
Саджанці винограду купити

Вигідні вкладення ніколи не відкладаються на потім. Саме зараз найпопулярніші сорти винограду можна купити зі знижкою 20%, від 58 грн! Задовольніть свого прихованого винороба, справжнього гурмана і поціновувача вишуканих смаків одним лише замовленням!

12.08.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.