0

З Днем вчителя!

Вітаємо з Днем вчителя, і хочемо подякувати нашим вчителям за величезну виконану працю, за знання, за любов до своєї справи, і хочемо побажати мудрості, терпіння, креативності, величезної життєвої енергії та благополуччя!

З 28.09-04.10 в честь свята діє знижка -15% на товари для кімнатних рослин

  • Вазони для квітів. Керамічна, пластикова, бетонна ємність, яка застосовується для посадки і пересадки квітучих і декоративно-листяних рослин. Вазони різноманітні, різної форми, параметрів, забарвлень. Підійдуть в якості ідеального подарунка для любителів квітів.

  • Грунт для квітів. Великий вибір різних типів грунтів під різні види рослини, які допоможуть створити для квітів сприятливі умови для їх гармонійного зростання і розвитку.

  • Добавки до ґрунтів. Великий асортимент необхідних матеріалів, які покращують склад і властивості грунту. Вони допомагають поліпшити водо- і повітропроникність, і створюють хороші умови для розвитку кореневої системи.

  • Опори для рослин. Це дуже важливий інвентар для високорослих і витких рослин, який може застосовуватися як для декору, так і для підтримки стебел і пагонів.

  • Підставки для квітів. Неймовірно красиві ковані вироби, які здатні надати особливу родзинку інтер'єру і компактно розмістити вазони в приміщенні.

  • Добрива для кімнатних рослин. Препарати, які покращують зростання, розвиток і цвітіння кімнатних рослин.


28.09.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.