0

З Днем виноградаря та винороба

C Днем виноградаря и винодела

Наші дорогі виноградарі та винороби, хочемо Вас привітати з Вашим професійним святом, та побажати міцного здоров'я, благополуччя, щедрих урожаїв та любові до своєї справи! Ми хочемо віддячити Вам за Вашу працю та старання знижкою на всі товари для виноробства.

З 14 по 21 листопада діє знижка -15% на весь інвентар для виноробства

Виноробство – це дуже захоплююче та цікаве заняття, яке пов'язане з процесом переробки свіжого винограду та його соку у вино. На сьогоднішній день для приготування вина використовується не тільки виноград, але й інші плодово-ягідні культури.

Переваги заняття виноробством:

  • Захоплююче заняття, яке може стати хобі протягом усього життя. Адже зроблене вино своїми руками набагато смачніше, і радуватиме не лише Вас, а й рідних, близьких та знайомих.

  • Якісне натуральне вино, яке не сильно вдаряє по кишені, адже в магазині гарне вино коштує дорого, а собівартість домашнього вина виходить набагато дешевшою.

  • Впевненість в якості продукту. Виготовляючи вино самостійно, Ви самі контролюєте весь процес від початку до кінця, у тому числі підбір інгредієнтів. Тому нічого немає смачнішого за домашнє вино, адже воно без барвників, шкідливих домішок та ароматизаторів.

  • Величезний вибір вина на власний смак. Вдома можна експериментувати та створювати вина з різним смаком, якого не завжди можна знайти навіть у спеціалізованих магазинах.

  • Домашнє вино – це ідеальний подарунок для друзів та близьких. А також паличка-рятувальниця до приходу несподіваних гостей.

Весь асортимент виноробства тут

14.11.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.