0

Да прибуде з тобою сила! Знижка на добрива та ЗЗР!

Да пребудет с тобой Сила! Скидки на удобрения и СЗР

До дня Зоряних війн інтернет-магазин «Світ рослин» озброївся знижками, щоб протистояти головним противникам багатого врожаю.

З 4 по 5 травня 2021 на добрива та засоби захисту рослин знижка -15%!

Добрива – це один з важливих факторів успішного вирощування рослин. Підгодівлі потребують як молоді сіянці, яким потрібні поживні речовини для активного зростання, так і дорослі рослини, яким потрібно поновити рівень елементів після зимівлі. У нашому каталозі можна підібрати добрива для саду та городу, газону і хвої, кімнатних рослин.

Засоби захисту рослин:

  • Фарба і побілка для дерев допоможе захистити кору від сонячних опіків в спекотну пору, різних кореневих шкідників, грибкових захворювань і мохів. Своєчасна турбота про садові культури – запорука хорошого врожаю.

  • Фунгіциди допоможуть впоратися з грибковими захворюваннями. Спори просто заносяться на ділянку і викликають хвороби рослин, що знижує врожайність або призводить до їх загибелі. Тому кращим рішенням стане профілактична обробка на початку сезону.

  • Інсектициди. Разом з рослинами прокинулися і шкідники, що не проти поласувати ними. Запобігти знищенню культур і зберегти врожай допоможуть препарати від шкідників.

  • Гербіциди. Бур'ян – одна з проблем, з якою стикається кожен протягом сезону. Вирішити проблему допоможуть гербіциди, заощадивши Ваш час та зусилля на прополювання грядок.

  • Протруйники захистять рослини від захворювань і шкідників ще до висадки у відкритий ґрунт, завдяки чому можна не турбуватися про обробки під час вегетації.

04.05.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.