0

День навколишнього середовища

День окружающей среды

Навколишнє середовище є важливою частиною життя людини. Людина і природа перебувають у тісних стосунках, тому важливо у всьому дотримуватися балансу: бери не більш, ніж зможеш віддати і віддавай не менш, ніж взяв. Озеленення території залишається актуальним питанням в усі часи. Живі рослини зустрічаються на кожній приватній, присадибній ділянці, в будинках і квартирах. До свята «Світ рослин» знизив ціни і пропонує Вам долучитися до акції по захисту навколишнього середовища.

Тільки 17.04.2021 знижки -15% на всі категорії товару на сайті:

  • Саджанці декоративні і плодово-ягідні, без яких важко уявити сучасні міські пейзажі. Культури створюють сприятливий мікроклімат, захищають від несприятливих погодних умов, а плодово-ягідні рослини служать відмінним джерелом вітамінів і корисних сполук.

  • Декоративні культури, які наповнюють фарбами ділянки. Троянди, цибулинні і насіннєві квіти - бажані гості на міських і приватних ділянках. А кімнатні рослини освіжають приміщення і створюють затишну обстановку будинку.

  • Зелені культури і овочі складають основну частину раціону харчування. Без них не обійтися в приготуванні різних страв. А самі плоди активно вживаються, в свіжому, тушкованому, запеченому, замороженому, консервованому і інших видах.

  • Важливо подбати і про умови зростання культур: підготувати ґрунт, вчасно його удобрювати, захистити від шкідників і хвороб, забезпечити догляд за рослинами, підібравши інструмент і інвентар в нашому каталозі.

Дбаємо про навколишнє середовище разом!

16.04.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.