0

До -20% знижки на корисні товари!

До -20% скидки на полезные товары!

До кінця квітня замовляйте за зниженими цінами необхідні товари для дому, роботи в саду та кімнатних рослин.


  • -20% парники 4, 6 та 8 метрів. Парники – найкращий захист для молодої розсади навесні. Виконані з дихаючого агроволона, щільністю 50 г/м2 вони будуть пропускати світло, вологу та водночас захистять від заморозків до - 10 °C. Також без парничка не зможуть обійтися любителі ранніх урожаїв. То може годі вовтузитися зі старими вікнами, та час придбати зручне і практичне укриття зі знижкою -20%!
  • - 15% садовий інструмент та інвентар – все для проведення швидких та безпечних робіт в саду та на городі. Від рукавичок, респіраторів та оприскувачів до секаторів, культиваторів, сап та лопат, без яких просто не обійтися протягом усього сезону. І не забувайте, що якісний інструмент значно полегшить вашу роботу та вбереже рученята, спини та ноги від зайвих навантажень.
  • -15% на біопрепарати та септики – незамінні засоби для підтримки гігієни в будинку та на дачі. На гігієні економити не варто, а от заощадити 15 % можна разом з нами. Замовляйте з доставкою у ваше місто асенізатори, засоби для переробки нечистот, біопрепарати для компосту, очищення водойм та оздоровлення ґрунту.
  • -10% на підпори та підставки для кімнатних квітів і вуличних рослин. Весною всі рослинки починають активно рости. Важливо, щоб в цей період їм було на що покластися та де розміститися. Тільки так вони зможуть потішити власників своєю декоративністю.

 
До закінчення акції залишилося:


*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті. Акція діє з 01.04.20 до 30.04.20 р, або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період і зі знижкою дисконтних карт.

03.04.2020

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.