0

До -30% на красу! Посадка квітів до свят - найкращий антистрес

До -30% на красоту! Посадка цветов к праздникам - лучший антистресс


Підготовка до Великодня в цьому році зовсім не така, як завжди. У той час, коли ми змушені проводити передвеликодні дні вдома, так важливо приділити увагу не тільки прибиранню та приготуванню смаколикыв, а й приведенню в порядок своєї присадибної території. Адже робота на клумбі не тільки заспокоює і умиротворюэ. Вона дає можливість проявити творчість в створенні квітника, який буде радувати цвітінням цілий сезон, розфарбувати свій світ живими фарбами багаторічних квітів. Варто лише один раз посадити цибулинки в землю - і щороку вони будуть прокидатися від зимового сну, перетворюючи в дійсність ваші найнеймовірніші ландшафтні ідеї.

А зараз покупка цибулинних - не тільки актуальна за часом, але і приємна за ціною! Знижки до -30% вже чекають вас! Економте і насолоджуйтеся красою!

цибулькові квіти купити

 
До окончания акции осталось:


*Скидки распространяются на выбранные товары, представленные в ассортименте. Акция действует с 08.04.20 до 30.04.20 г., или до окончания товарных запасов в интернет-магазине svitroslyn.ua. Скидка не суммируется с другими акционными предложениями, которые действуют в данный период и со скидкой дисконтных карт.


08.04.2020

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.