0

До -30% на засоби захисту від комарів

Комарі - це такі надокучливі комахи, до яких потрібно бути готовим завжди, адже як тільки потеплішає, вони тут як тут. Щоб у вас завжди були на підготові засоби для боротьби з ними, ми підготували вигідну пропозицію!

З 16.09 по 29.09 2022 р. діє знижка до -30% на засоби захисту від комарів

  • Електрофумігатор універсальний Некусайка -30%. Кращий засіб для боротьби з комарами та іншими комахами. Під час роботи цього пристрою виділяється інсектицидна речовина, яка рівномірно і поступово випаровується в повітря, тим самим знищуючи комах, що знаходяться в приміщенні, і тих, які залітають. Інсектицид паралізує нервову та м'язову систему та повністю знищує комарів. Стане найкращим другом у боротьбі з комарами.

  • Крем від комарів 50 мл Некусайка -20%. Надійне рішення у боротьбі з комарами у вуличних умовах. Після нанесення крему на ділянки шкіри створюється надійний захист від укусів комарів, мошок, москітів та інших комах. Якісно захищає до 4 годин.

  • Лосьйон-спрей від комарів 100 мл Некусайка -20%. Зручність та ефективність - його друге ім'я. Це просто незамінний засіб, який застосовується в місцях з великим скупченням комах, у лісі, біля водойм, парків і т.д. Він простий у застосуванні, достатньо взяти флакон, відкрити кришку і розпорошити засіб на поверхню тіла, не забруднюючи руки та одяг при цьому. Має тривалий захисний ефект до 4 годин.

  • Лосьйон-спрей від комарів PROFI 100 мл Некусайка -20%. Це справжній монстр у боротьбі з комарами, адже захищає від укусів до 8 годин! При цьому він ефективно справляється не лише з комарами, мошками та москітами, а й впливає на кліщі. Просто незамінна річ, яка обов'язково має бути у кожного!

  • Пластини від комарів без запаху Стандарт Некусайка -20%. Ідеальний пристрій, який захистить вас не тільки вдень, а й під час сну від надокучливих комарів. Пластини не мають запаху, тому не доставлятимуть дискомфорту, але ефективно знищують комах. Захисний період дії до 10 годин.


15.09.2013

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.