0

Ожина і смородина зі знижкою -20%. Користь і економія в одному замовленні.

Ежевика и смородина со скидкой -20%. Польза и экономия в одном заказе.

Саджанці найкорисніших і найприбутковіших ягідних кущів зі знижкою -20%! Встигніть придбати саджанці смородини та ожини з повного асортименту! Бронюйте товар, замовляйте зараз – платіть потім, після отримання замовлення!

Якщо вам поміхається удача то варто відповісти їй взаємністю! Сьогодні удача дарує вам можливість придбати саджанці корисних, соковитих, смачних і популярних ягід за спокусливою ціною - від 20 гривень!

Успішні угоди заключаються одразу, доки пропозиція свіжа - умови найпривабливіші, весь товар в наявності, ціни найвигідніші. Тож не варто відкладати на потім:

саме зараз можна придбати плодові саджанці з повного асортименту;
саме зараз в каталозі можна знайти улюблені сорти смородини та ожини;
урожайні сорти чорної, червоної, білої та жовтої смородини різних термінів дозрівання, сповнені насиченими відтінками солодкого чи кисло-солодкого смаку;
безколючкові та крупноплідні сорти ожини, які при правильному підборі, забезпечать вас урожаєм з кінця червня і аж до вересня. Цілий сезон ви зможете тішити свої рецептори приємним солодким або мінливим кисло-солодким смаком, приправленим насиченим ягідним ароматом.
саме зараз ви можете придбати саджанці ожини та смородини зі знижкою -20%, а уже через рік отримувати чистий прибуток у вигляді багатого урожаю!

Запрошуємо скористатися неймовірно вигідними знижками:

всіх, хто вирішив займатися садівництвом і ще визначається з яких ягідних культур розпочати. Досить легкі у догляді, морозостійкі та невибагливі смородина та ожина піддадуться навіть недосвідченим садівникам. До того розмножуються ці кущі також доствтньо легко, отже придбавши зараз за вигідною ціною декілька саджанців, в майбутньому з них ви зможете розвити повноцінний плодовий сад;
досвідчених садівників, які хочуть урізноманітнити свій сад незвично смачними й урожайними новинками селекції;
тих, хто вирішив покінчити з нудною роботою та зробити вкладення у розвиток власної прибуткової ягідної справи. Ягоди ожини та смородини популярні своєю користю, тому не дивно, що ціна на них з кожним роком зростає. Обирайте урожайні сорти, розвивайте багаторічний ягідний сад та отримуйте чистий і чесний прибуток, від приємної літньої роботи;
всіх, хто хоче отримувати свіжий урожай ягід і бути впевненим у їх екологічній чистоті;
всіх, хто прагне насичувати організм корисними вітамінами протягом усього року. Заморозьте, засушіть, наваріть вагон варення чи компотів – а взимку наповніть вашу квартиру ароматом ягідного літа, відкривши чарівну баночку.

Якщо у вашій власності є хоча б невеликий вільний клаптик землі - поселіть на ньому корисний кущ і він віддячить вам соковитими плодами.


08.08.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.