0

Фінальний розпродаж цибулинних

Финальная распродажа луковичных

Якщо Ви хочете навесні радіти першому хороводу пролісків, крокусів, а потім нарцисів, тюльпанів, рябчиків, мускарі та інших квіткових рослин, то зараз якраз час зайнятися своєю клумбою. Адже навесні завжди приємно дивитися безперервне змінююче цвітіння свого саду, який радує око і зігріває душу після білосніжноъ і холодної зими. Ми вирішили для Вас запустити фінальний розпродаж, щоб всі змогли зробити свій сад гарнішим і яскравішим. Тож сідайте зручніше і вибирайте квіти, які радують Ваше серце!

З 19.10 по 31.12 діє величезне знижка на цибулинні і кореневищні рослини

  • Цибулинні і кореневищні -50%. Величезний вибір цибулинних квітів, які не залишать байдужими жодного квітникаря. Рослини, які потрапляють прямо в серце і душу! Ви знайдете свої рослини, які прикрасять Вашу клумбу, квітник або садову доріжку. За допомогою них можна створити унікальні композиції на своїй ділянці, які здатні привернути увагу кожного!

  • Лілії та нарциси -70%. Лілія і нарцис - це царствені квіти, які з давніх часів користувалися величезною популярністю, і зараз просто неможливо уявити сад без цих розкішних рослин. Якщо у Вас немає таких квітів, то зараз як раз є можливість придбати їх за самою мінімальною ціною!

19.10.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.