0

Фунгіциди зі знижками -20%!

Фунгициды со скидками -20%!

Оголошуємо червень місяцем захисту рослин від хвороб. Купуйте фунгіциди відомих торгових марок зі знижками -20%!

Акція діє тільки в інтернет-магазині svitroslyn.ua до 30.06.2020 року!

Цьогорічні весна та літо виявилися сприятливими для розвитку грибкових захворювань рослин, які просто розквітають буйноцвітом, за умов похмурої дощової погоди.

Саме тому зараз ми маємо приділити особливу увагу овочевим, плодовим та квітучим культурам.

Хто не чув про фітофтору, яка морить чорною гниллю помідорчики, навіть не даючи можливість їм почервоніти.

Чи не спостерігали як сіра гниль своїм грибком поїдає апетитні ягідки полунички, малини чи винограду, знищуючи такий довгоочікуваний соковитий урожай.

А яке розчарування очікує власників розкішних троянд, коли замість пишного цвітіння вони споглядають скручені листочки та куценькі бутончики, вражені борошнистою росою. А для розповсюдження цієї зарази і особливих умов не потрібно.

Ці та інші захворювання лише й чекають підходящої можливості, щоб знищити ваш майбутній урожай і маленька неуважність може обернутися великими втратами.

Фитофтора
Серая гниль
Мучнистая роса

Не бажаєте зустрічати подібних гостей на своїй ділянці?

Застосовуйте фунгіциди, які немов яд діють на життєво важливі процеси грибків. Без застосування засобів захисту подолати грибкову заразу просто неможливо. Тож скористайтеся можливістю купити фунгіциди зі знижкою -20%!

Корисно! Для профілактики та захисту рослин обирайте контактні фунгіцити, застосовувати такі препарати потрібно до появи перших бруньок або обробляти насіння для отримання гарного урожаю. До контактних належать бордоська суміш, колоїдна сірка, Тіовіт джет і т.д.

Для захисту рослин ззовні та зсередини обирайте системні фунгіциди, які вбивають всіх грибкових збудників. Мають тривалу дію та не змиваються дощем. До таки препаратів належать Квадріс, Ридоміл голд, Скор, Топаз і ін.

Для більш ефективної боротьби з хворобами, рекомендується поєднувати препарати контактної та системної дії.

Умови акції не розповсюджуються на самовивіз, тільки з доставкою Новою Поштою або Укрпоштою!

02.06.2020

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.