0

Ідеї кращих подарунків садівникові-городникові на Новий рік

Идеи лучших подарков садоводу-огороднику на Новый год

Наближаються новорічні свята, а ще не знаєте, що подарувати близьким? Подумайте про те, чим вони захоплюються. Купіть подарунок, який допоможе реалізувати себе в хобі.

Якщо у маAми або близької подруги вікна заставлені квітами, подаруйте гарний вазон або ще одну кімнату рослину. Підставка для рослин стане частиною інтер'єру і заощадить місце для квітів. Оригінальним подарунком стане Radifarm. Цього супер-реаніматора і укорінювача вистачить надовго. І кожен раз, коли його будуть використовувати, з теплом згадають про Вас. Подаруйте фітолампу - кожен квітникар про неї мріє. Людям, які займаються розсадою, вона теж буде до речі.

Вазони керамічні
Підставки для квітів
Фітолампи

У близьких є власний дворик з травичкою, за якими вони із задоволенням доглядають? Принесіть їм під ялинку садову фігуру або інструменти по догляду за газоном. Наприклад, вертикулятор або сандалі-розпушувачіДодатково покладіть коробочку добрива або пакунок газонної трави.

Якщо у рідних є сад, виноградник, розарій, купіть їм хороший секатор - він завжди згодиться. Або подаруйте що-небудь для поливу. Це може бути шланг або круговий розпилювач. Згадайте разом літо.

У тата є пасіка, і він знає про бджіл все? Сміливо вибирайте товари для бджільництва. Ви не прогадаєте.

Садові фігури
Насіння газонної трави
Секатори/ножиці/ножі

Ваш кум любить експерименти і взагалі неординарна особистість? Таким потрібні оригінальні подарунки.  Нехай вирощує гриби! Подаруйте міцелій.

Якщо друзі люблять походи на природу, риболовлю і активний відпочинок - подаруйте їм решітку-гриль, розкладне крісло для відпочинку або що-небудь корисне для туриста.

Малюкам принесіть дитячий садовий інструмент. Актуальним новорічним подарунком стане сніжколіп або льодянка.

Так і не вибрали? Справжня жива ялинка в горщику стане універсальним подарунком на Новий рік. Ось побачите, який захват вона викличе. Нею можна прикрасити свято, а пізніше висадити.

Переходьте за посиланнями і вибирайте подарунки зі знижкою від 10 до 20%

Шланг садовий
Дитячий садовий інвентар
Хвойні дерева

Приходьте до нас в роздрібні магазини і купуйте драцени, фікуси, антуриуми, заміокулькас, орхідеї і сукуленти зі знижкою 20%.

Радуйте близьких, даруєте їм тепло і турботу.  Адже головне в подарунку - це любов і увага.  Нехай Новий рік починається з посмішок і серцевих поздоровлень!

07.12.2020

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.