0

Картоплю та цибулю замовляйте – дивовижного смаку в своє життя додайте

Картофель с луком покупайте - изумительным вкусом свою жизнь приправляйте

Відкрито передзамовлення на насіннєву картоплю і цибулю сіянку. Необхідний товар варто вибрати прямо зараз, дізнайтеся чому.

Важливі сезонні покупки ніколи не варто відкладати на потім, адже сезонні товари можуть раптово розкупитися, коли прийде момент посадки. Саме тому попередні замовлення – запорука вашого спокою та гарантія вчасно проведених посадкових робіт.

Посадковий матеріал картоплі та цибулі є, напевно, найзатребуванішим. І це не дивно, адже без цих двох продуктів неможливо уявити української кухні, вони являються базисом безлічі рецептів або навіть самодостатніми стравами.

Чому варто замовити посадковий матеріал картоплі з нового асортименту Світу Рослин?

Згідно правил агротехніки, для отримання гарного врожаю насіннєву картоплю слід оновлювати, Купуючи картоплю для посадки на базарі, чи можете ви бути впевненими, що це вже не переведений сорт? У нас ви знайдете тільки якісні сорти картоплі Еліта та найкращих репродукцій. Можете обрати сорт у відповідності до особливостей його застосування та навіть кольорових характеристик.

Чого варто чекати від цибулі-сіянки в новому сезоні?

Відбірні сорти, голландської селекції, якісні, стійкі до стрілкування та цибулинних захворювань. Обрати сорт ви можете за розміром, формою, характером смаку, областю застосування та навіть кольором. Весняний сезон показав, що цибуля-сіянка – це стратегічний товар, який може раптово розкупитися та подорожчати, тому враховуймо досвід попереднього сезону.

Цибулю сіянку купити

Замовивши картоплю та цибулю восени, ви отримаєте свіжий посадковий матеріал, який будете зберігати самостійно за належних умов. Тож весною можна буде забути про поспішні замовлення, адже гарний урожай любить стабільність та спокій.

02.07.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.