0

ХІТ рослин – формат приємних цін!

ХІТ рослин! Формат приятных цен!

Хітові знижки на актуальні товари вже чекають на вас. Традиційне тижневе тріо акційних товарів вже готове відправитися до вашого саду, щоб навести там лад та допомогти перетворити його на райських куточок. Ці товари потрібні тут і зараз. Універсальні, незамінні, актуальні. Скоріше оформлюйте замовлення, щоб встигнути поповнити свій список садово-городніх маст-хевів з відчутною економією.

Родентицид Смерть щурам – ефективний засіб для боротьби з гризунами, який подбає про те, щоб шкідники не турбували вас та не пошкоджували ваше майно. Осіння навала гризунів до приміщень – щорічна проблема, яка потребує негайного вирішення. Щури приносять багато лиха: знищують посадковий матеріал, псують продуктові запаси, а головне – розносять шкідливі для людини та довкілля інфекції. Засіб Смерть щурам можна застосовувати як в житлових, так і не в житлових приміщеннях, на відкритому повітрі, полях, сільськогосподарських прибудовах.

  • Зручний в застосуванні, безпечний для домашніх тварин, птахів і бджіл..
  • Ліквідація шкідників настає протягом 4-8 діб. Гризуни виходять з укриттів і гинуть на відкритому повітрі, не залишаючи по собі сморід.
  • Має в складі натуральні інгредієнти. Ефективно бореться з усіма видами гризунів.

Фарба для садових дерев Farbex– відмінно справляється із захисною і декоративною функцією. Пофарбовані стовбури дерев і чагарників не тільки захищені від несприятливих навколишніх факторів, а й надають саду доглянутого вигляду. Після нанесення фарби утворюється захисний плівковий шар, який оберігає рослини від сонячних опіків в період зими і ранньої весни, підвищує морозостійкість. Культури захищені від гризунів і таких шкідників, як жук-дроворуб, короїди і їх личинок. При ретельному фарбуванні стовбурів фарба заповнює всі щілини, рани і запобігає потраплянню в них збудників і розвитку захворювань.

  • Оброблений фарбою сад – захищений і привабливий.
  • Підвищується стійкість культур до атмосферних впливів.
  • Захисна дія триває до 1 року.
  • При нанесенні фарба лягає рівним шаром, не стікає і не розбризкується.
  • Зберігає стійкість при температурі від -40°С до + 40°С при вологості від 20% до 100%
  • Один шар висихає при температурі 18-22° С і вологості повітря 60-70% за 1 годину. Фарба повністю висихає за 24 години.

Гербіцид Напалм – один з найефективніших гербіцидів системної дії. Ефективно знищує більшість злакових і дводольних бур'янів. Після обробки швидко проникає в бур'ян через листя, потім починає блокувати амінокислотний синтез, в результаті чого, бур'ян починає в'янути, і через час, повністю гине. Препарат активно бореться зі злаковими бур'янами. Ефективність засобу не залежить від погодних умов, тому можна робити обробку, незалежно від погодних змін. Має високу стійкість до дощу. Видимі результати з'являються вже на 4 - 7 день після обприскування.

  • Знищує злакові та дводольні бур’яни. Ефективна дія та висока дощестійкість.
  • Працює навіть при низьких і високих температурах. Простий і зручний в застосуванні.
  • Добре розчиняється у воді. Швидко проникає і поширюється по бур'яну.
  • Повна загибель бур'янів настає протягом 10 днів. Має тривалий захисний період.

*Акція діє з 18.10 до 24.10.2022 р. або до закінчення товарних запасів.

18.10.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.