0

Хіт-ціна - знижки до -20%

Хит-цена - скидки до -20%

З 23 червня по 07 липня – час захисту та підтримки рослин, ми робимо його економним.

В період формування майбутнього врожаю рослини є особливо вразливими. В цей час вони можуть легко піддатися хворобам та зіпсуватися навалою шкідників. При захисті рослин не варто експерементувати, адже один невірний крок і замість допомоги можна завдати невиправної шкоди.

Захищати рослини слід надійними та професійними засобами:

  • До -15% знижки на фунгіциди та біофунгіциди

    фунгіциди та біофунгіциди розроблені спеціально для профілактики та захисту рослин від хвороб та їх збудників. Дані препарати мають детальні іструкції щодо їх використання;

    Здатні захистити рослини протягом тривалого терміну дії;

    Сприяють підвищенню стікості рослин до захворювань;

    Позитивно впливають на якість майбутнього врожаю.

  • -15% Інсектицид Прованто Максі 1 г (Конфідор Максі)

    призначений для захисту багатьох видів культур від широкого спектру шкідників;

    Володіє тривалим терміном дії;

    Є стійким до змивання дощем та здатен діяти в спекотну погоду.

  • -15 % на добриво, біостимулятори та стимулятори коренеутворення

    Добриво Плантатор Ріст плодів – мінеральне добриво, яке здатне покращити якість майбутнього врожаю та сприяє розвиту культури в несприятливих погодних умовах. Компоненти, які входять до складу добрива доповнюють кореневе живлення рослин і покращують вегетацію та плодоношення культур.

    Стимулятор коренеутворення Корневін Грандіс – багатокомпонентний стимулятор коренеутворення, який можна використовувати для багатьох культур – ягідних, квіткових, плодових та декоративних. Дозволяє обробляти як коріння так і насінневий матеріал, в першому випадку формується потужна коренева система, в другому – присторюється проростання насіння.

    Біостимулятори росту – дають можливість збільшити кількість та якість урожаю, сприяють стійкості рослин до захворювань, гарному та правильному розвитку культур. Допомагають рослинам впоратися зі стресом під час пересадки.

Також пропонуємо вам, скористатися нагодою і забезпечити себе смачними та корисними овочами.

Може деякі з них ви встигнете виростити ще в цому сезоні.

🌷 - Саме зараз -20% знижки на насіння моркви, капусти та цибулі – вигідна можливість заощадити бюджет, придбавши завжди необхідні товари.


 
До закінчення акції залишилося:




*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті з перекресленим цінами. Акція діє до 07.07.2019 року або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не сумується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період і зі знижкою дисконтних карт. У разі, якщо на товар міститься позначка Брокколі, покупцеві нараховується знижка більша за розміром.

24.06.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.