0

ХІТ-ЦІНА – знижки до -20%!

ХІТ-ЦІНА – знижки до -20%!

З 24 січня до 6 лютого включно пропонуємо вигідні знижки до -20%!

Шукайте товари з перекресленими цінами!

Знижка -15% на вазони

Вазони для кімнатних рослин. Чудова пропозиція на вазони лінійки Грація, Антіка, В'єтнам, а також Фіалочниці. У нас можна обрати вазони:

  • різноманітних розмірів для мініатюрних та великих рослин: 0,5 л, 1,2 л, 2,3 л, 5 л, 10 л;
  • різноманітних кольорів для будь-якого інтер’єру: фуксія, шоколад, червоний, капучіно, білий, бежевий, золотистий, з візерунками і без;
  • з різноманітними поверхнями: глянець, шовк.

Всі вазони вироблені з високоякісних матеріалів, відзначаються міцністю, а отже надійність виробів ми можемо сміливо гарантувати!

Знижка -20% на насіння овочів ТМ «SeedEra»

Насіння овочів ТМ «SeedEra». Якщо у цьому році ви хочете отримати гарний та екологічно чистий врожай, то саме час придбати насіння на розсаду, та ще й по таким гарним цінам!

Ми пропонуємо знижку 20% на насіння: баклажанів, кабачків, патисонів, бобів, гороху, квасолі, буряка, редису, редьки, томатів, огірків, перцю, гарбузів, дині, кавунів, капусти, картоплі, кукурудзи, моркви, цибулі.

Знижка -20% на поліетиленову плівку

Поліетиленова плівка. Незамінний матеріал на городі, у парниках та теплицях, що забезпечує необхідні умови для гарного розвитку та росту рослин. Плівка користується широкою популярністю, адже має ряд переваг:

  • паро- та водонепроникність;
  • розсіювання сонячного проміння, що сприяє рівномірному світловому випромінюванню;
  • може використовуватися у будь-яку погоду.

*Знижки поширюються на обрані товари, що представлені в асортименті. Акція діє з 24.01.19 до 06.02.19р., або до закінчення товарних запасів в усіх магазинах мережі Агроцентр «Світ Рослин» та інтернет магазині svitroslyn.ua. Знижка не сумується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період та зі знижкою дисконтних карток. У випадку, якщо на товарі міститься позначка Брокколі, покупцю нараховується знижка більша за розміром.


24.01.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.