0

Краща ціна на необхідні товари. Знижки до -20%!

Краща ціна на необходимые товары. Скидки до -20%!

Краща ціна на потрібні товари. Знижки до -20% лише з 10 до 23 грудня:

Шукайте товари з перекресленими цінами!

Знижка -20% на субстрат для орхідей

Субстрат для орхідей. Цим примхливим красуням буває важко догодити з підбором ґрунту для пересадки. Адже він повинен виконувати важливі функції: комфортний розвиток незвичної кореневої системи, рівномірний розвиток надземної частини та вертикальне утримання масивних квітучих гілок. В готовому субстраті для орхідей вже зібрані всі необхідні макро- та мікро елементи для підживлення цих квітів, а структура субстрату забезпечить хорошу аерацію для кореневої системи.

Знижка -20% пінія для орхідей

Пінія для орхідей. Субстрат розроблений спеціально для посадки орхідей. Це ідеально зміксована суміш кори середземноморської сосни Пінії та кокосових чіпсів. Структура пінії дозволяє рівномірно розподілятися волозі, а корінню вільно рости в комфортних не ущільнених умовах.

Знижка -15% ємності для розсади

Ємності для розсади. Коли ж, як не в грудні починати підготовку до розсадного сезону, щоб нічого не забути і зекономити на покупці. А зараз ще й подвійна вигода – купуйте насіння зі знижками -30%, а під конкретні культури підбирайте зручні ємності з 15% знижкою:

  • круглі вазони для розсади різного літражу та діаметру;
  • пластикові піддони різного розміру та висоти бортику;
  • пластикові касети в комплекті з піддом та в окремій комплектації;
  • зручні міні-теплички з прозорою кришкою та торф'яними таблетками - де все підготовлено для посіву та проростання розсади.
Знижка -15% на підставки для квітів

Підставки для квітів. Коли за вікном всі рослини відправились на зимовий відпочинок, саме час потурбуватися про красу в домі. Обирайте підставки підлогові, які одночасно можуть утримувати від 1 до 12 вазонів з квітами або підвісні кашпо і підвіски для оптимального розміщення в вашому будинку.

Знижка -15% на садові фігури

Садові фігури. Поки сад вашої мрії відпочиває в зимовому сні – потіште його та себе приємними подарунками. Додайте природності з допомогою натуралістичних фігурок тварин, птахів та грибів, або приправте дивовижністю, розставивши на варті чарівних гномів та казкових персонажів.

 
До закінчення акції залишилося:


*Знижки поширюються на обрані товари, що представлені в асортименті. Акція діє з 10.12.19 до 23.12.19р., або до закінчення товарних запасів в усіх магазинах мережі Агроцентр «Світ Рослин» та інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не сумується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період та зі знижкою дисконтних карток.

10.12.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.