0

Краща ціна! Знижки до -15% на необхідні товари

Краща ціна! Скидки до -15% на необходимые товары

Краща ціна на необхідні товари. Знижки до -15% тільки з 10 до 23 січня:

Шукайте товари з перекресленими цінами!

Касети для розсади купити

Касети для розсади. Пластикові ємності з піддоном на 18 і 50 комірок. Їх покликання - полегшити ваші клопоти з посіву насіння і вирощування розсади:

  • касети з індивідуальними комірками допоможуть контролювати витрату насіння;
  • зростаючи в таких ємностях, розсада не потребує пікіровки;
  • транспортування молодих рослин також виявиться дуже зручним, ґрунт в касетах не об'їжджає, а коріння не травмуються.

Купуйте касети для розсади прямо зараз і економте 15% на необхідній покупці.

Фітолампи купити

Фітолампи. Хотіли б ви спостерігати, як дбайливо вирощена вами розсада починає в'янути, опускати лисяча і витягуватися? Якщо ні - тоді саме час потурбуватися про достатню кількість світла для зелених підопічних. Все, що вам потрібно - купити фітолампу, яка зможе продовжити світловий день для ваших рослин. Користуйтеся можливістю, поки діють знижки - 10%.

Інсектициди купити

Інсектициди. Бажаєте завести нових вихованців в своєму саду - дрібних, неприємних, які псуватимуть бруньки дерев і кущів, які з'їдатимуть молоду розсаду капусти, помідорів і цибулі? З приходом весни шахраї-шкідники не стануть вас питати про бажання з ними панькатися, а просто будуть комфортно розташовуватися в найсмачнішому для них місці. Пропонуємо купити інсектициди для боротьби зі шкідниками плодових, декоративних і квітучих культур прямо зараз зі знижкою -15%.

Садовий інструмент купити

Садовий інструмент. Колекціонуєте старий інструмент і щороку втомлюєтеся від його скрипів і частих ремонтів? Саме час змінити ситуацію і виконати давно дану собі обіцянку - жити по-новому. Новий інструмент буде орудувати в землі як гострий ніж в маслі, купуйте його прямо зараз і економте -15% на кожній одиниці.

 
До закінчення акції залишилося:


*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті. Акція діє з 10.01.20 до 23.01.20г, або до закінчення товарних запасів у всіх магазинах мережі Агроцентр «Світ Рослин» та інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період і зі знижкою дисконтних карт.

10.01.2020

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.