0

Краща ціна. Знижки до -20% на корисні товари

Краща ціна. Скидки до -20% на полезные товары!

Краща ціна. Знижки до -20% на корисні товари! Встигніть скористатися вигідними цінами - акція діє до 24.11.2019!

 
До закінчення акції залишилося:


  • -20 % Насіння еустоми та селери . Квіти та овочі, які мають тривалий термін проростання, тому висівати на розсаду їх починають уже в листопаді грудні. Ніжні, трояндоподібні еустоми білого, рожевого та пурпурного кольору. Ці красуні довго зберігають свіжість у зрізі, а палітра кольорів з нашого асортименту дозволить формувати бездоганні подарункові букети.

    Та не красою єдиною - багаті акційні полиці насінням корисних, ситних та низькокалорійних коренеплідних сортів селери. Цей овоч стане родзинкою вашого столу, тільки встигніть вчасно її посіяти.

  • -15% Добрива для кімнатних рослин – щоб допомогти рослинам перезимувати, попіклуйтесь про підживлення та захист від хвороб і шкідників, які так і чатують, щоб напасти на вашу кімнатну зелень.
  • -15% Рукавички – для проведення безпечних садових робіт, яких зараз чимало – обрізка, обробка, укриття рослин на зиму. Трикотажні рукавички убережуть ваші руки від подряпин пагонами кущів, а латексні просто незамінні при обробці фунгіцидами та інсектицидами.
  • -15% Інсектицид Брунька – ефективний інсектицид у боротьбі зі шкідниками. Напередодні зимніх холодів маленькі шкідники ховаються між тріщинами в корі кущів та дерев, а з першими весняними днями вони почнуть свої «темні справи». Саме тому, перед тим як відправити рослини в зимній спокій, звільніть їх від шкідливої орди.

*Знижки на Пеларгонію поширюються в роздрібній мережі магазинів "Світ Рослин".

12.11.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.