0

Літо, липень, знижки. До -20% на товари-помічники для будь-якого господаря

Лето, июль, скидки. До -20% на товары-помощники для любого хозяина

Доки літо триває кожен господар про відпочинок забуває. Це означає, що на городі, в саду та в самому будинку роботи саме в розпалі. Захист рослин влітку від хвороб, шкідників, бур’янів та комплексна підкормка – запорука отримання гарного врожаю по осені та задоволення від шикарного вигляду квітів.

Ми допоможемо зробити літні турботи не лише продуктивними, але й максимально економними!

Отримайте до -20% знижки на товари, які знадобляться в кожному господарстві:

-15% на добрива для кімнатних рослин ці диво-препарати допоможуть наситити кімнатні рослини цілим комплексом корисних та поживних речовин, покращать ріст та розвиток, підвищать стійкість рослин до різного роду захворювань. Ваші рослини віддячать вам за таку комплексну турботу і потішать розкішним декоративно-привабливим виглядом.

-15% на Фунгіциди Квадріс и Реус - які здатні побороти широкий спектр характерних для овочевих культур захворювань, уберегти урожай від втрати, та того ж вони є безпечними для навколишнього середовища.

-15% Інсектициди Матч та Проклейм достатньо швидко знищиють надокучливих шкідників на плодово-янідних та овочевих культурах. Ці засоби мають тривалий термін дії, навіть за несприятливих погодних умов і не завдадуть шкоди людині та корисній етнофлорі.

-15% Гербіцид Ураган Форте володіє системною дією. В літній час він стане незамінним помічником в очищенні тротуарної плитки від бур’янів, які хитро ховаються між стиків. Однак не варто його застосовувати там, де не хочете нашкодити іншим рослинам.

-15% на Родентицид Смерть щурам, який здатен швидко викурити противних гризунів з вашого будинку.

-15% на Біопрепарати для компостування Kalius, з ними ви завжди будете в тренді еко-садівництва. Що може бути кращим для внесення під сільськогосподарські культури, ніж органічне добриво, зроблене самостійно з відомих вам компонентів? Kalius прискорить компостування органічних залишків, знезаразить їх та знищить насіння бур’янів і ву а ля безпечне органічне добриво готове!

-20% на насіння редьки, ріпи та буряка. Соковиті, корисні, смачні овочі ще зможуть потішити вас щедрим осіннім врожаєм. Але ж ніхто не забороняє зробити вигідну покупку насіння просто зараз для весняного посіву.


 
До закінчення акції залишилося:




09.07.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.