0

Ловіть знижки на саджанці лохини, малини, аґрусу!

Ловите скидки на саженцы голубики, малины, крыжовника!

Ягідні кущі – це предмет гордості своїх господарів. Літо вже не за горами, і ми всі чекаємо теплої пори, щоб посмакувати свіжими плодами, які можна виростити і на своїй ділянці. Купити міцні здорові саджанці, які нагородять багатим урожаєм вітамінів і корисних речовин допоможе інтернет-магазин «Світ рослин», надавши знижки на улюблені ягоди.

З 15 по 21 квітня 2021 року на саджанці ягідних кущів діє знижка -20%

У нашому каталозі можна ознайомитися з різноманітністю сортів:

  • Лохини. Більше не обов'язково проводити півдня в болотистих місцях, щоб зібрати кошик лохини. Виростити ягоду можна прямо в своєму саду! Ягоди дозрівають нерівномірно, завдяки чому на ділянці кожен день свіжі стиглі плоди протягом сезону.

  • Малини. Ароматні свіжі ягоди, заморожені плоди, варення, джеми, компоти – улюблені ласощі і дорослих, і дітей. Різноманітність сортів за смаковими відтінкам, термінами дозрівання, розмірами дозволяє виростити відповідну культуру, яка з року в рік буде радувати все більшою кількістю плодів.

  • Аґрусу. Це не тільки смачно, але і корисно. Плоди відрізняються високим вмістом пектинів, вітамінів, мікроелементів і клітковини. А виведені безколючкові сорти набагато спрощують збір ягід.

15.04.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.