0

Найкраща ціна на найактуальніші товари

Лучшая цена на самые актуальные товары

Почався новий тиждень, тому саме час підготувати для Вас невеликі приємності. Ми підібрали ТОП-3 товари цього тижня, щоб Ви могли його купити за найкращою ціною!

З 21 по 27 грудня діє знижка до -20% на актуальні товари тижня

  • Інсектицид Антихрущ 30 мл -20% - це справжній рятівник до весняного сезону. Запас цього препарату має бути у кожного садівника. Це інноваційний системний інсектицид, який застосовується для захисту картоплі, томатів, полуниць, плодово-ягідних дерев та чагарників, від широкого спектру шкідників на основних стадіях розвитку.

  • Підставки для квітів -15% – надійні підставки для квітів із заліза холодного кування. Вони мають нестандартні конструкції, які виглядають шикарно та сучасно, при цьому вони дуже стійкі. У нашому магазині, Ви можете знайти величезний асортимент підлогових, підвіконних, підвісних підставок для квітів, а підставки кантрі користуються загальною захопленістю та популярністю.

  • Хвойні дерева та кущі -15%. Наступає Новий рік, а яке ж це свято без ялинки?! Ми пропонуємо живі хвойні дерева в горщиках, які дарують особливу живу енергію, і покращують не лише настрій, а й здоров'я всієї родини. Переваги покупки ялинок у горщику: дбайливе ставлення до природи, насамперед, Ви зберігаєте життя дереву, а це турбота про навколишнє середовище; випромінює чудовий хвойний аромат, і не містить шкідливих хімічних речовин як штучна; після свят її висаджують на відкриту ділянку, і вона далі продовжує радувати око.


21.12.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.