0

Міцелій грибів до -20 %. Власна грибниця — смаколиків скарбниця.

Мицелий грибов до -20%. Собственная грибница — лакомство сокровищница.

Тихе полювання цьогоріч може видатися небезпечним, а ціни на гриби в магазинах кусючими. Тож саме час задуматися про власну грибницю.

Усе, що потрібно — затінений клаптик землі, погріб, чулан або гараж та пачка міцелію, який зараз можна придбати зі знижкою до -20 %. А при виборі правильного місця висадки та належних умов догляду свіжими грибочками можна буде ласувати круглий рік.

З 23 по 29 червня діє знижка до -20% на міцелії грибів

Міцелій Підберезовик звичайний -20%. Їстівний смачний гриб, який вживається у смаженому та вареному вигляді. Ідеальний для маринування, засолення та сушіння. На смак схожий на білий гриб. Не потребує особливого догляду у вирощуванні.20%

Міцелій гриб Польський -20% . Дуже цінується за свої чудові смакові якості. Підходить для смаження, варіння, маринування, заморозки, засолювання та сушіння. При правильному догляді можуть нагородити своїх господарів хорошим урожаєм, причому не один раз на рік.

Міцелій Лисичка жовта -20%. Має цінні властивості та цікаві особливості. У своєму складі містить калій, фтор, цинк, мідь, кобальт, магній, вітаміни, амінокислоти та інші корисні речовини, які сприятливо впливають на здоров'я людини в цілому (підвищує імунну систему, покращує стан шкіри, очищує від шлаків, солей, радіонуклідів). Особливість жовтої лисички полягає в тому, що вона ніколи не об'їдається хробаками, равликами та іншими паразитами.

Міцелій Маслюк звичайний -20%. Придатний для використання в будь-якому вигляді (смаженому, тушкованому, вареному, маринованому, в соусах та гарнірах). Він дуже ароматний і має насичений грибний смак.



Міцелій Веселка звичайна -20%. Ексклюзивний гриб, який вирощують ще й з лікувальною метою. Лікує ракові захворювання, захворювання шлункового тракту, бактеріоз, гастрит, грижу та ін. Використовується у професійних цілях.

Міцелій Мейтаке -20%. У перекладі з японського «танцювальний гриб», назва невипадкова, адже шапка гриба нагадує волани, що здіймаються в танці, пришиті до пишної спідниці. Дуже цінується за високі смакові якості та цілющі властивості. У Японії використовується ще й для схуднення.

Міцелій Млечник деревинний -20%. Умовно-їстівний гриб, який застосовується для вживання в їжу, для приготування різних страв, а також додається до харчових добавок.

Міцелій Сироїжка золотаво-червона - 20%. Неймовірно-гарний ошатний їстівний гриб, який є бажаним добутком багатьох грибників. А Ви можете виростити таку красуню у себе на подвір'ї. Гриб має солодкуватий присмак і підходить для смаження, тушіння та засолювання. Цей вид низькокалорійний, але багатий на вітаміни, харчові волокна та мікроелементи.

Міцелій Чешуйчатка звичайна -20%. Яскраві, цікаві гриби, які легко та просто виростити в домашніх умовах.

Міцелій Вішанка королівська -15%. Гриби, які мають насичений смак, і є одні з найсмачніших серед вішанок. Вони м'ясисті, щільні, із неймовірним ароматом. Легко вирощуються та добре ростуть на твердих породах дерева.

Міцелій Шампіньйон звичайний -15%. Один з найпопулярніших грибів, завдяки своїй універсальності та смаковим якостям. Є делікатесним високо оціненим грибом.


Акція діє з 23 до 29 червня 2022 року


23.06.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.