0

Навіть коли птахам гнізда не звивати, гарні квіти можна купувати

Навіть коли птахам гнізда не звивати, гарні квіти можна купувати

Весна все більше прогріває землю ласкавим сонечком, ось вже і Благовіщення на порозі. В цей день ми відкладаємо всю хатню та городню роботу, святкуємо та насолоджуємося таким довгоочікуваним приходом весни.


А чи знали ви, які квіти є символом Благовіщення? Згадайте святкові зображення, картини великих художників. Чи помічали, яка саме квітка – майже невід’ємна частина сюжету? Так, звичайно, це білосніжна лілія, яка символізує чистоту, непорочність та благу звістку. В благовіщенських сюжетах її зображують у руці Архангела, Діви Марії або просто в інтер’єрі.


Цікаво, що деякі західні митці закарбували в святковому епізоді ще й квіти ірису, які, подібно до лілії, несли в собі символічне значення. В святкові вихідні – лише до 08.04 – знижка до - 33 % на обрані сорти цибулинних квітів. Прикрашаймо сади та подвір’я квітами, які вже багато століть є символами чистої краси та джерелом натхнення для багатьох поколінь.




 
До закінчення акції залишилось:




*Знижки поширюються на обрані товари, що представлені в асортименті з перекресленими цінами. Акція діє до 08.04.2019 р. включно або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не сумується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період та зі знижкою дисконтних карток. У випадку, якщо на товарі міститься позначка Брокколі, покупцю нараховується знижка більша за розміром.


05.04.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.