0

Не пропустіть парад знижок до Дня Святого Патрика!

Не пропустіть парад знижок до Дня Святого Патрика!

Чи підготувалися Ви до Дня Святого Патрика? Чи вивчили всі традиції та обряди, пов’язані з цим святом? Якщо ні – не засмучуйтесь! Наші знижки вже вдягли костюми зелених лепреконів, почепили руді бороди та готові йти в маси своїм парадом-цінопадом!

Тож не пропустіть свою!
  • Отримуйте до -20% знижки на газонну траву та підготуйте свій газон до весняних пікніків і відпочинку з друзями!
  • Головний символ свята зі знижкою -15%! запашна конюшина, яка причаровує своїм ароматом всіх медолюбних комашок. Ми пропонуємо і Вам зануритися в розкішний букет весняних пахощів!
  • Щоб вся зелень буяла, а удача ще більш завертала – отримуйте -15% на весняні добрива. Саме весною треба потурбуватися про своєчасну комплексну підкормку культур, щоб отримати від них максимальну віддачу!
  • Візьміть контроль над кліматом в свої руки та подбайте, щоб ваші рослини завжди були наповнені енергією для росту – саме час придбати засоби для поливу з максимальною вигодою -10%!
  • Про любителів «хатнього саду» ми також не забули, цілих -25% знижки на вазони чекають саме на Вас – любителі затишку та комфорту!
  • Весна – не лише час, щоб саджати, це ще й нагода викорінити все зайве! Візьміть гербіцид лінтур – зі знижкою -10% та переможіть у війні з надокучливими бур’янами раз і назавжди!
ПРИДБАТИ АКЦІЙНІ ТОВАРИ
Знижки на засоби для поливу
Знижки на засоби боротьби з бур'янами
Купити насіння конюшини
Купити весняні добрива
Газонна трава купити
Знижки на вазони

*Знижки поширюються на обрані товари, що представлені в асортименті. Акція діє до 26.03.2019р. або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не сумується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період та зі знижкою дисконтних карток. У випадку, якщо на товарі міститься позначка Брокколі, покупцю нараховується знижка більша за розміром.

 
До закінчення акції залишилось:



13.03.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.