0

Тижнева знижка

Недельная скидка

Літо - це неймовірно красива пору року, коли хочеться насолоджуватися ароматними квітами, коли хочеться радіти першому врожаю, коли садові та городні роботи приносять задоволення, коли просто хочеться радіти життю. Інтернет-магазин «Світ рослин» теж хоче порадувати своїх покупців, тому надає знижку -15% на необхідні товари для дачної ділянки.

З 13 по 19 липня 2021 року діє тепла літня знижка в -15%

  • Вуличні вазони. Квіти завжди створюють особливу атмосферу радості і щастя, вони піднімають настрый і наповнюють любов'ю серця. В інтернет-магазині «Світ рослин» можна знайти великий асортимент балконних ящиків, вазонів та вуличних горщиків. Порадуйте себе і свої рослини!

  • Затінюючі сітки. Вони допоможуть захистити ділянку від палючого сонця. Це універсальна річ, яка просто необхідна в спекотне літо. Допоможе захистити від сонячних променів не тільки рослини, але і необхідну територію.

  • Біоприлипач Ліпосам 500 мл. Препарат біологічного походження, який застосовується для довшої дії засобів захисту рослин, добрив, пестицидів. Він не змивається опадами і збільшує ефективність дії інших препаратів.


13.04.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.