Тижнева пропозиція за вигідною ціною

Недельное предложение по выгодной цене

Щоб врожайність і якість плодів була високою, потрібно докласти багато зусиль, турботи і любові цій справі. Адже дуже важливо помічати перші ознаки ураження хвороб або нестачу поживних елементів у рослин або грунту. Тому інтернет-магазин «Світ рослин» пропонує знижку на необхідні товари, які допоможуть подбати про рослини і про майбутній урожай.

З 06.07 по 12.07.2021 діє вигідна пропозиція на товари тижня зі знижкою -20%

  • Пряні і зелені культури. Неважливо літо чи зима, завжди хочеться поїсти зеленушки. Адже це не тільки корисно, але й дуже смачно. Пряні і зелені культури дарують особливий аромат і надають вишуканий смак будь-якій страві. Тому пропонуємо Вам широкий асортимент насіння пряних і зелених культур високої якості з неймовірною знижкою -20%.

  • Фунгіцид Квадріс 6 мл. Це високоякісний і ефективний системний фунгіцид, який допоможе позбутися від широкого спектру захворювань рослин, і забезпечить тривалий термін дії.

  • Добриво Рост-Концентрат (5 + 10 + 15) 0,3 л. Універсальне добриво, яке допоможе наситити Ваші рослини необхідними поживними елементами. Це, в свою чергу, посприяє здоровому розвитку, і високій врожайності.



06.07.2021

Повернення до списку


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.