0

Тижнева пропозиція зі знижкою -20%

Недельное предложение со скидкой -20%

Тільки з 22.06 по 28.06 неймовірна знижка -20% по догляду за садовою ділянкою

Саме час навести порядок на садовій ділянці, попіклуватися про овочеві культури, плодово-ягідні дерева та чагарники. Адже вже літо, неймовірна спека, потрібно подбати про своєчасний полив, підгодівлю і знищення шкідників. Пора прикупити найактуальніші товари за найвигіднішою ціною!

  • Шланги для поливу. Це необхідний інструмент на дачній ділянці, він допоможе освіжити і наситити необхідною кількістю вологи садові рослини і газон. А в літню спеку - це особливо актуально. З великим асортиментом шлангів для поливу, можна ознайомитися в каталозі інтернет-магазину «Світ рослин».

  • Добриво Майстер для огірків 100 г - це одне з найнеобхідніших комплексних добрив, яке допоможе зміцнити не тільки розсаду, але й простимулювати хороший ріст і плодоношення. Він не містить хлору, і здатний повністю забезпечити необхідними поживними речовинами рослину. Таке добриво допоможе насолодитися прекрасним і якісним урожаєм!

  • Інсектицид Ампліго 4 мл - ефективний, двокомпонентний інсектицид, який допоможе позбутися від докучливих шкідників і врятувати майбутній урожай, та ще й зі знижкою -20%.

Вдалих покупок!

22.06.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.