0

Тиждень українських виробників

Неделя украинских производителей

Ми — українці, славимося не тільки своєю незламністю та вольовничістю, але і своєю працьовитістю та талантом. Ми всю роботу робимо з любов’ю, тому у нас найквітучіші сади та найвищі врожаї. А хто ж знає краще, що потрібно українцю, як не сам українець! Тож давайте підтримаємо наших українських виробників, які анітрохи  не поступаються європейським колегам, адже у весь їх товар вкладено найголовніше — це душа і любов.

З 8 по 15 серпня діє знижка до 24% на товари для саду та городу від наших українських виробників

Ferrum Decor — Чернігівське підприємство, яке виробляє вироби з холодної ковки. Кожен виріб – це як витвір мистецтва, який зачаровує з першого погляду та придає будь-якому інтер’єру особливої оригінальності. Вони точно знають, як з’єднати красу та практичність.                

Біотех Актив Харківська компанія, яка займається розвитком біотехнологій та розробкою екологічно чистих та безпечних препаратів для навколишнього середовища та здоров’я людини. Якість і безпека – це найголовніше для цього підприємства.

Лев — українське підприємство з виготовлення інструментів для саду та городу. Висока якість, надійність, зручність та довговічність — ось на чому базується робота цього виробництва.

КЕМ Луцька компанія, яка займається виробленням біологічних препаратів для захисту рослин та відновлення структури грунту. Вони, як ніхто інший знають про важливість використання для навколишнього середовища екологічно чистих та безпечних засобів. З ними рослини під надійним захистом!

Приємних покупок разом зі Світ Рослин


08.08.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.