0

Необхідні товари за найкращою ціною!

Необходимые товары по лучшей цене!

Настали холодні дні, хочеться загорнутися в теплий плед, пити ароматний чай і нікуди не ходити. Сонечко не так вже гріє, і настрою зовсім немає. Але інтернет-магазин «Світ рослин» не дасть Вам сумувати, адже ми підготували для Вас гарячу знижку на найактуальніші товари!

З 7 по 18 жовтня діє знижка до -20% на товари для дачі, саду та городу

  • Виноробство -15% Домашнє вино - це не тільки дуже смачно, але і захоплюючий процес! І в інтернет-магазині «Світ рослин» можна знайти весь необхідний інвентар для приготування домашнього вина! Якщо Ви не знайшли ще своєї справи, то може це вона?! Варто спробувати!

  • Агроволокно -20% Укривний екологічно чистий матеріал, який використовується для захисту саджанців і овочевих культур від заморозків, несприятливих погодних умов, ультрафіолетового випромінювання і від домашніх тварин.

  • Протруйники -15% Високоякісні препарати, які використовуються для захисту овочевих культур від захворювань і грунтових шкідників.
  • Гербіциди -15% Високоефективні препарати, які застосовуються для знищення бур'янів на різних ділянках! З великим асортиментом гербіцидів різного типу дії можна ознайомитись на сайті інтернет-магазину «Світ рослин!


07.10.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.