0

Новорічні знижки -20% на все!

Новогодние скидки! -20% на всё!

В період з 27.12.2019 до 02.01.2020 купуйте всі необхідні товари зі знижками -20%!

  До закінчення акції залишилося:


В чому перевага новорічних покупок?

  • знижки -20% майже на всі категорії товарів;
  • можливіть обрати все необхідне, навіть не відходячи від святкової ялинки;
  • шанс зустріти Новий рік вигідно і вдало, бо якщо вірити відомій приказці - як його зустрінеш, так і проведеш!​​

Що можна купити за новорічними знижками?

Ялинки в горщиках. Вічнозелені декоративні саджанці, справжній символ Нового року та Різдва. Кожна ялинка виконує в цьому році виконує різдвяну місію та віддає 10% своєї вартості на благодійність! В період до 20.01.2020р ви можете придбати цих розкішних красунь з 20-відсотковою вигодою!

Міцелій грибів. Ще одні лісові жителі уже в новому році можуть поселитися поблизу вашого дому, на дачі чи навіть в погребі, якщо ви забезпечете їм належні умови. В новому році ламайте стереотипи про те, що гриби можна знайти в лише в лісі. Білі, Маслюки, Лисички, Печериці, Вішанки часом в магазинах до них недокупитися, а з нашими знижками ви дозволите собі стати справжнім грибним магнатом та купити гриби недорого в пачках міцелію.

Все для кімнатних рослин. Зима - чудовий час, щоб потурбуватися про догляд за рослинами з допомогою якісних добрив. Придбати для своїх улюбленців стильні вазони з нової колекції або обрати вишукані підставки та підвіски для оптимального розміщення квітів у будинку. Тож саме час зайнятися красою в домі, доки діють вигідні ціни.

Засоби захисту. Вже з перших весняних днів треба активуватися та оберігати рослини від несприятливих погодних умов, надокучливих шкідників, які всю зиму солоденько сплять під корою дерев, нестерпних бур'янів, чия життєва місія, здається, полягає в захопленні ніжних коренів рослинок. Придбайте зараз все необхідне зі знижками, щоб не дати жодного шансу страшним окупантам!

Купити добрива зі знижками та товари для поливу - це гарний шанс для всіх господарів потурбуватися про розкішний вигляд та сприятливий розвиток всіх рослин. Це запорука вашої насолоди від буйного цвітіння квітів та багатого плодового урожаю.

Садовий та Зимовий інтентар - це не лише граблі, сапи та вила, а й товари для туризму, веселі сніжколіпи та стрімкі льодянки.

Укривний матеріал та парники. Хто готується раніше, той отримує більше - купуйте зараз увесь укривний матеріал з новорічними знижками, щоб весною бути готовими до будь-яких примх погоди.

Товари для ландшафтного дизайну. Тут ви знайдете все для втілення своїх дизайнерських задумів та створення чарівної казки довкола власного будинку. Газонні трави для створення смарагдового трав'янистого килиму, садові фігури та вишукані арки для вкраплення якравих акцентів

Та ще багато й багато вигідних знижок вже чекають на нашому сайті! Тож нехай Новий рік буде для Вас вдалим на вигідні покупки!


*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті з перекресленими цінами. Акція діє в інтернет-магазині svitroslyn.ua до 02.01.2020 або до закінчення товарних запасів. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період. Покупцеві нараховується знижка більша розміром. Знижка не поширюється на товари з категорії Виноробство і Бджільництво.

27.12.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.