0

Осінь вже прийшла!

Осень к нам пришла!

Не встигли насолодитися літом, як уже настала осінь! Але це не привід для смутку, адже інтернет-магазину «Світ рослин» знову хоче порадувати, але тільки осінніми знижками.

Осіння знижка -15% по догляду за кімнатними рослинами

Якщо Ви не встигли привести в порядок кімнатні рослини, то, як раз настав час! Адже сам процес пересадки дуже важливий, а також важливо подбати про підготовку рослин до осені, тому ми підготували знижку на найважливіші товари по догляду за кімнатними квітами.

  • Вазони для квітів. Вазон - це спеціальна ємність, яка використовується для посадки і пересадки кімнатних, балконних і вуличних квітів. В інтернет-магазині «Світ рослин» широкий асортимент вазонів різної форми, різного матеріалу, кольору, і різних параметрів. Вони припадуть до смаку кожному!

  • Добрива для кімнатних рослин. Це високоякісні засоби, які здатні поліпшити зростання, розвиток і цвітіння кімнатних квітів. Щоб вони виглядали шикарно - потрібен постійний догляд (полив, обприскування, підгодівля і своєчасна пересадка). Підготуйте своїх кімнатних улюбленців до осені і наближаючої зими, і виберіть спеціалізовані осінні добрива!

Акція діє з 30.08 по 06.09.2021р.


30.08.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.